Μια ομάδα μηχανόβιων μαθαίνει ότι ένα 5χρονο κοριτσάκι ξυλοκοπήθηκε άγρια στο δρόμο. Η εκδίκησή τους είναι η καλύτερη!


Στην Αλμπουκέρκη, στο Νέο Μεξικό, ένα πέντε ετών κορίτσι ήταν στο δρόμο για το σπίτι από το σχολείο του, όταν δέχθηκε επίθεση μέρα μεσημέρι. Ο λόγος που ξυλοκοπήθηκε; Αυτό το μικρό κορίτσι έχει διανοητική αναπηρία.




Στη συνέχεια, μια ομάδα μηχανόβιων άκουσε για την επίθεση και ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι. Είναι μέρος μιας ένωσης που αποτελείτε από νυν και πρώην αξιωματούχων, πυροσβεστών, στρατιωτικών και άλλοι, που ονομάζονται «Οι τιμωροί», αφιερωμένοι στην προστασία των ευάλωτων ομάδων.

Έτσι, την επισκέφτηκαν στο σπίτι της.



Τις είπαν ότι θέλουν να την βοηθήσουν να ανακτήσει τις δυνάμεις της και ότι θα είναι πάντα δίπλα της.



Στην ιστοσελίδα τους, εξηγούν ότι τα μέλη αυτής της ομάδας διαθέτουν ηθικές αξίες, αδιάλλακτη ακεραιότητα, εμπιστοσύνη και αφοσίωση.



Αυτοί οι άνδρες αποδείχτηκαν ήρωες.

Το κοριτσάκι, που παρέμεινε ανώνυμο για τη δική της ασφάλεια, αισθάνθηκε έναν άμεσο δεσμό με αυτή την ομάδα. Θα μπορούσε να είναι μια φιλία που θα διαρκέσει μια ζωή. Είναι βέβαιο ότι τώρα έχει τους ισχυρότερους και τους πιο καλόκαρδους προστάτες που θα μπορούσε να φανταστεί.



Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν και αυτούς, που δεν διστάζουν να δράσουν όταν ακούνε για ένα ευάλωτο άτομο. Πήγαν για να ενθαρρύνουν και να υποστηρίξουν ένα παιδί που δεν θα μπορούσε να τους δώσει τίποτα σε αντάλλαγμα, εκτός από τις ευχαριστίες της.

Αυτό είναι γενναιοδωρία!
 

7 χρήσιμα χαρακτηριστικά του κινητού σας που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ

Τα σύγχρονα κινητά είναι γεμάτα με πολλές λειτουργίες: μας επιτρέπουν να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους στην άλλη μεριά του πλανήτη, μπορούμε να στείλουμε μηνύματα σε όλους μας τους φίλους μέσα σε δευτερόλεπτα και να σερφάρουμε στο διαδίκτυο. Ωστόσο, τα κινητά έχουν και άλλες πολλές λειτουργίες που δεν γνωρίζαμε.



Δείτε παρακάτω 7


χρήσιμες λειτουργίες των κινητών που δεν γνωρίζατε.

 Μετατρέψτε το κινητό σας σε συσκευή ακρόασης



Με λίγους απλούς χειρισμούς μπορείτε να μετατρέψετε το κινητό σας στην απόλυτη συσκευή παρακολούθησης. Τοποθετήστε το κινητό σας στην περιοχή που θέλετε, πηγαίνετε σε μια απομακρυσμένη περιοχή και καλέστε το ακουστικό που έχετε δημιουργήσει, όπως μια συσκευή ακρόασης. Θα απαντήσει αυτόματα και θα μπορείτε να ακούσετε οτιδήποτε συμβαίνει σε αυτή την περιοχή.

Κλειδώστε το κινητό σας για πάντα



Αν το κινητό σας χαθεί η κλαπεί μπορείτε να κρατήσετε ασφαλή τα προσωπικά σας στοιχεία. Κάθε κάρτα SIM έχει έναν 15ψήφιο αριθμό, που ονομάζεται IMEI. Αν το κινητό σας κλαπεί, μπορείτε να τηλεφωνήσετε εταιρία κινητής τηλεφωνίας και να τους ζητήσετε να μπλοκάρουν την συσκευή σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι κλοπές κινητών γίνονται άχρηστες. Για να μάθετε τον κωδικό IMEI του κινητού σας, απλά πληκτρολογήστε τον συνδυασμό *#06#.

Μετατρέψτε το κινητό σας σε μικροσκόπιο



Χρησιμοποιώντας ένα μικρό φακό και ένα κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να φτιάξετε ένα φορητό ψηφιακό μικροσκόπιο, ιδανικό για να βγάζετε εκπληκτικές μεγενθυμένες φωτογραφίες.

Βγάλτε υποβρύχιες φωτογραφίες



Δεν είναι όλα τα σύγχρονα κινητά αδιάβροχα. Ωστόσο, ακόμα και αν το κινητό σας δεν είναι αδιάβροχο, απλά χρειάζεστε μια θήκη από πολυαιθυλένιο που θα χρειαστείτε λιγότερο από 2 λεπτά για να φτιάξετε.

Ρυθμίστε το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο



Τα Android παρέχουν μια πληθώρα τρόπων για να ξεκλειδώσετε το κινητό σας: ένα PIN, έναν κωδικό πρόσβασης, τον σχεδιασμό ενός μοτίβου και το τυπικό άνοιγμα. Αλλά, υπάρχει και ένας τρόπος που δεν γνωρίζαμε: η λειτουργία Face Unlock είναι πολύ πιο ασφαλής από έναν απλό κωδικό πρόσβασης. Απλά πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις, ψάξτε το πεδίο Ασφάλεια, επιλέξτε το πεδίο Κλείδωμα Οθόνης και διαλέξτε αυτό που χρειάζεστε.

Φτιάχνοντας ολογράμματα



Με λίγη δημιουργικότητα και υπομονή θα μπορέσετε να φτιάξετε εκπληκτικά τρισδιάστα ολογράμματα.

Επιμηκύνετε την ζωή του κινητού σας



Είναι λογικό μετά από κάποιο διάστημα η υποδοχή ρεύματος του κινητού σας να μαζεύει σκόνη και βρωμιές. Αυτή, όμως η κατάσταση είναι πολλές φορές η κυριότερη αιτία που χαλάνε τα κινητά. Για να το αποφύγετε αυτό, καθαρίζετε τακτικά το κινητό σας. Πάρτε μια σύριγγα γεμάτη αέρα, εισάγετε τη βελόνα στην υποδοχή τροφοδοσίας και εγχύστε τον αέρα. Αυτή η διαδικασία θα σας επιτρέψει να αφαιρέσετε εύκολα την σκόνη από την θύρα φόρτισης και να επιμηκύνετε την ζωή του κινητού σας.

Πηγή:tonwtiko.com

Ο ΓΡΙΦΟΣ που έχει τρελάνει το ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα σε κάνει να «ψαρώσεις»! Δες ΓΙΑΤΙ!

Θα χρειαστείς:

– ένα κομμάτι χαρτόνι,

– ένα σχοινάκι

– μια μπίλια ή ένα δαχτυλίδι

Δες την παρακάτω εικόνα και φτιάξτο μόνος σου.
Και τώρα,
το ερώτημα είναι το εξής: Εσύ μπορείς να περάσεις την μπίλια από τη δεξιά στην αριστερή θηλιά χωρίς να λύσεις τον σπάγγο;

Νομίζεις ότι είναι αδύνατο; Κι όμως, γίνεται!

Πηγή:sugklonistiko.gr

Σίγουρα τα πιο τραγικά μακιγιάζ που έχετε δει..



 Αναδεικνύουν την ομορφιά τους..









Τα 12 πιο αποτυχημένα photoshop όλων των εποχών – Τα λάθη που βγάζουν μάτι [photos]

Μπορεί τώρα τελευταία τα μεγάλα περιοδικά μόδας να έχουν περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο το Photoshop λόγω της ψεύτικης εικόνας που δημιουργούν στις γυναίκες…για τον τύπο σώματος που πρέπει να έχουν, ωστόσο, το φωτομοντάζ στο παρελθόν έδινε και έπαιρνε. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που... οι γραφίστες δεν «έσβηναν» μόνο την κυτταρίτιδα και τα περιττά παχάκια από τα μοντέλα αλλά εκ παραδρομής έκοβαν... ώμους, πόδια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.


Το Bussiness Insider παρουσιάζει τα 24 πιο αποτυχημένα photoshop όλων των εποχών:
Οπως φαίνεται οι γραφίστες θέλησαν να «μικρύνουν» το μοντέλο κόβωντας από το πλάι. Ξέχασαν, όμως, να κάνουν και τα απαραίτητα κοψίματα κάτω από τη μασχάλη με αποτέλεσμα ένα κόμμάτι δέρματος να χάσκει στο κενό. Οσο για το χέρι... Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.
Απίστευτο, αλλά ναι. Της εξαφάνισαν το πόδι...
Προφανώς ο γραφίστας ήταν άσχετος.... Της κρέμασε το μετάλλιο στον ώμο.
Προφανώς κάπως έτσι το είχε φανταστεί. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ο γραφίστας κόλλησε στο μοντέλο ένα δάχτυλο με τόσο μάλιστα άσχημο τρόπο που βγάζει μάτι.
Ηθελαν άλλα παπούτσια; Δεν τους άρεσαν τα πόδια του μοντέλου; Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ. Ομως, μάθαμε πόσο κακός ήταν ο γραφίστας που ανέλαβε να της βάλει ένα... άλλο ζευγάρι παπούτσια.
Το μοντέλο δεν είναι παραπληγικό. Δεν έχει χάσει το ένα της πόδι για κάποιο λόγο. Μόνο στη φωτογραφία ο γραφίστας δεν το θεώρησε απαραίτητο...
Μόνο σε αυτή την περίπτωση μπορεί κανείς να περπατήσει πάνω στο νερό. Δηλαδή αν ο γραφίστας είναι άσχετος.
«Το διάφανο χέρι». Η σέρφερ της φωτογραφίας έχει δυο παλάμες, αλλά όχι και δυο χέρια. Το ένα της το «έκοψε» ο γραφίστας.
Ο.... μακρυχέρης.
Τι δουλειά έχει το χέρι κάτω από τον καβάλο του μοντέλου;
Σπάνια περίπτωση ανθρώπου με... τέσσερα χέρια. Με τη βοήθεια του γραφίστα πάντα.

ΣΟΚ στον καλλιτεχνικό χώρο - Συνελήφθη ο γιος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή για συμμετοχή σε σπείρα σοβαρών εκβιασμών

Μέλος συμμορίας εκβιαστών φέρεται πως ήταν ο 44χρονος γιος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή. Το συγκεκριμένο άτομο συνελήφθη μαζί με...
άλλους δύο άνδρες από την ασφάλεια Αττικής, καθώς υπάρχουν καταγγελίες που το εμπλέκουν με την εκβίαση μεσιτών ακινήτων, εργολάβων και αγοραστών σπιτιών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εγκέφαλος της σπείρας των εκβιαστών φέρεται πως είναι ένας γνωστός μεσίτης της Αττικής. Ο μεσίτης, ήρθε σε αντιπαράθεση με κατασκευαστές οικοδομών, οι οποίοι είχαν απευθυνθεί σε αυτόν προκειμένου να πουλήσουν τα νεόδμητα ακίνητα τους. Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων όμως κατάφεραν πρώτοι να βρουν αγοραστές και ενοικιαστές με αποτέλεσμα ο μεσίτης να μην πάρει το προβλεπόμενο ποσοστό του.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε και ο εφιάλτης τόσο των εργολάβων όσο και των ιδιοκτητών των σπιτιών με τον μεσίτη να εκβιάζει τα άτομα προκειμένου να πάρει το ποσοστό του.

Τα μέλη της συμμορίας δεν δίσταζαν να απειλούν ακόμη και με απαγωγή τους αγοραστές, αλλά και μέλη των οικογενειών τους. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν διαλευκανθεί τρεις υποθέσεις. Σε μια περίπτωση μάλιστα, στις 16 Νοεμβρίου, δεν δίστασαν να κάψουν το αυτοκίνητο ενός αγοραστή ακινήτου ώστε να τον «πείσουν» να τους δώσει τα χρήματα.

Οι τρεις συλληφθέντες, οδηγήθηκαν την Παρασκευή στον εισαγγελέα και θα απολογηθούν την Τρίτη στον ανακριτή.

Βίντεο που κόβει την ανάσα με μια πλάκα μπετόν 2,5 τόνων να πέφτει πάνω σε λεωφορείο!

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, θα παρακολουθήσετε μια τεράστια πλάκα μπετόν, βάρους 2,5 τόνων, να πέφτει επάνω σε ένα λεωφορείο...
Ευτυχώς βέβαια στο όχημα μέσα δεν υπήρχαν άνθρωποι, αλλιώς αυτή τη στιγμή θα είχαμε θρηνήσει θύματα. Όπως επίσης πάλι καλά που δεν έπεσε πάνω σε κάνεναν περαστικό, καθώς όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, πρόκειται για ένα μέρος που ο κόσμος κυκλοφορεί ελεύθερα, γι' αυτό και αυτός ο νεαρός έχει πάει να κάνει σκέιτ.

Μύδια ντολμάδες (γεμιστά με ρύζι)

Υλικά για 25 μύδια...

25 φρέσκα ή κατεψυγμένα μύδια, μεγάλα, με το κέλυφος
1 κιλό κρεμμύδια, καθαρισμένα και χοντροτριμμένα
200 γρ. ρύζι Καρολίνα
40 γρ. κουκουνάρια
40 γρ. σταφίδες μαύρες (μουλιασμένες σε νερό για περίπου 10 λεπτά και καλά στραγγισμένες)
1 κουτ. γλυκού (κοφτό) μπαχάρι, σε σκόνη
1/4 κουτ. γλυκού κανέλα, σε σκόνη
1/2 κουτ. γλυκού κύμινο, καλά κοπανισμένο
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
100 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι  
  
Δύσκολο / Προετοιμασία: 1½ ώρα, Μαγείρεμα: 30΄

Μια μπελαλίδικη συνταγή, που μας αποζημιώνει όμως με τη γεύση της: μύδια γεμιστά με ζουμερό ρύζι και μελωμένα κρεμμύδια, σταφίδες και μπαχαρικά. Σημαντικό είναι  να σιγουρευτούμε για τη φρεσκάδα των μυδιών - τα προμηθευόμαστε από καλό ψαροπώλη, τα μυρίζουμε για να δούμε αν έχουν ευχάριστη, θαλασσινή μυρωδιά και πετάμε όσα είναι ανοιχτά. Επειτα, αφιερώνουμε αρκετό χρόνο για να τα καθαρίσουμε, να τα μισοανοίξουμε, να τα γεμίσουμε και να τα δέσουμε. Ετσι μαγείρευαν όμως οι Πολίτισσες, αφιέρωναν χρόνο και έδιναν σημασία στη λεπτομέρεια.
Διαδικασία:

Καθαρίζουμε το κέλυφος των μυδιών τρίβοντάς τα με χοντρό σύρμα ή με συρμάτινη βούρτσα. Πρέπει να απομακρύνουμε όλες τις ακαθαρσίες και τα χώματα και να γίνουν λεία. Αφαιρούμε τα «μουστάκια» που εξέχουν από τα μύδια τραβώντας τα απότομα με το χέρι. Τα ξεπλένουμε καλά και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Με ένα μικρό μυτερό μαχαίρι ή με το ειδικό εργαλείο για το άνοιγμα οστράκων (το βρίσκουμε σε μαγαζιά με εξοπλισμό κουζίνας) ανοίγουμε το κέλυφος από το πλάι, χωρίς να τα χωρίσουμε εντελώς.

Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα ελαιολάδου σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα κουκουνάρια με το κρεμμύδι για περίπου 1 - 2 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Προσθέτουμε το ρύζι, τις σταφίδες, τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 1 - 2 λεπτά, ανακατεύοντας μέχρι να λαδωθούν καλά.

Ρίχνουμε αλατοπίπερο και 250 ml νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς το ρύζι, να απορροφήσει τα περισσότερα υγρά, αλλά όχι όλα. Γεμίζουμε κάθε μύδι με 1 κουταλιά από το μείγμα ρυζιού, κλείνουμε τα κελύφη και τα δένουμε σφιχτά (και υπομονετικά) με σπάγκο μαγειρικής.

Βάζουμε τα μύδια, το ένα δίπλα στο άλλο, σε φαρδιά κατσαρόλα (ιδανικά σε μία σειρά), ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και 350 ml νερό και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 - 2 λεπτά, μέχρι να αρχίσουν τα υγρά να κοχλάζουν. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να σωθούν σχεδόν όλα τα υγρά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τα βάζουμε σε πιατέλα, αφαιρούμε τους σπάγκους και σερβίρουμε με λίγο ωμό λάδι.

Πηγή
loading...