Τώρα ΔΗΛΩΣΗ βόμβα απο Πούτιν: "Θα κάνω την Ελλάδα ΕΦΙΑΛΤΗ της Τουρκίας"

timthumb
Ως γνωστόν, το F-35 τέλος για την Ελλάδα.

Yψηλόβαθμος αξιωματούχος της Lockheed Martin τόνισε ότι η απόκτηση μιας πολεμικής μοίρας 20 F-35 από τη χώρα μας δεν είναι εφικτή για τον απλό λόγο ότι προτεραιότητα έχουν οι χώρες συμπαραγωγής. «Η Ελλάδα αν θέλει μπορεί να περιμένει…10 χρόνια» όπως αναφέρθηκε.

Μόνη λύση αν επιμένουμε για F-35 ήταν να μας παραχωρήσει το Ισραήλ 15-20 από αυτά που προμηθεύτηκε…Και λέμε Ισραήλ, λόγω των κοινών συμφερόντων που έχουμε αυτή τη στιγμή.

Έπρεπε όμως, να εξεταστεί γρήγορα εναλλακτική λύση, γιατί το κενό ασφαλείας που θα υπάρξει μετά την έλευση των τουρκικών F-35, θα είναι τεράστιο…

ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Πούτιν σε Τσίπρα: «Πάρε Su-35 για να ησυχάσεις μια και καλή την Τουρκία.Είδες τι έκαναν στη Συρία;»

Ενα όνειρο πολλών γενεών Ελλήνων πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας να αποκτήσει η χώρα επιτέλους ένα από τα θρυλικά ρωσικά μαχητικά που μπορούν να αποδεκατίσουν μέσα σε μία ώρα τις πολεμικές Μοίρες των τουρκικών F-16 και να ισοπεδωθούν στρατηγικοί στόχοι και να βυθιστεί ο τουρκικός Στόλος από αποστάσης που ούτε καν οι αισθητήρες των τουρκικών πολεμικών θα αντιληφθούν τον «κεραυνό» που έρχεται καταπάνω τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με το ελληνικό Su-35, την προμήθεια του οποίου πρότεινε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν στον Α.Τσίπρα να αποκτήσει η χώρα μας.

Η πρόταση προβλέπει την παράδοση ενός αριθμού 40 έως 60 μαχητικών της εξαγωγικής έκδοσης «-BM» του ρωσικού μαχητικού 4++ γενιάς Su-35S υπό εξαιρετικά ευνοϊκούς οικονομικούς όρους, καθώς αυτή θα «τρέξει» στο πλαίσιο της ελληνο-ρωσικής αμυντικής συμφωνίας η οποία υπογράφηκε τον περασμένο Δεκέμβριο μεταξύ του Έλληνα υπουργού Αμύνης και το Ρώσου ομολόγου του Σεργκέι Σοιγκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το οικονομικό ύψος της ρωσικής πρότασης ανέρχεται στα 2.5 δισ. $ για 40 μαχητικά Su-35BM ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται εκτός των όπλων και πακέτο ανταλλακτικών και υποστήριξης. Οι όροι αποπληρωμής που προσφέρει η ρωσική πλευρά είναι εξαιρετικά ευνοϊκοί:

Με το 30% του κόστους να είναι αποπληρωτέο μέσω ελληνικών εξαγωγών αγροτικών προϊόντωνκαι με το υπόλοιπο του ποσού παρέχεται η δυνατότητα χαμηλότοκου δανείου με περίοδο χάριτος 5 ετών, είναι δύσκολο – αν όχι αδύνατο- να βρεθεί άλλη καλύτερη και ανταγωνιστικότερη πρόταση για αγορά ενός τόσο προηγμένου μαχητικού…

Μιλάει μόνο του για το τι μπορεί να κάνει:
loading...