Σοκολατάκια με αμύγδαλα, σπιτικά

Σοκολατάκια με αμύγδαλα, σπιτικά
Θα σας χρειαστούν τώρα στις γιορτές. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα υπέροχο γλύκισμα για ...καθημερινή χρήση.

Υλικά
500 γραμμάρια κουβερτούρα, ποιοτική 400 γραμμάρια αμύγδαλα με τη φλούδα

Εκτέλεση
Σε καλό τηγάνι, χωρίς λάδι η βούτυρο, περνάμε τα αμύγδαλα μερικές στροφές, να ζεσταθούν Σε μπαιν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα
(ή σε κατσαρόλα, ή σε μπολ, αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος) Προσθέτουμε τα ζεσταμένα αμύγδαλα και ανακατεύουμε καλά ώσπου να καλυφθούν καλά με τη σοκολάτα

Στρώνουμε λαδόκολλα και με ένα κουτάλι φτιάχνουμε μικρά βραχάκια Ετσι όπως είναι ακόμη ζεστά, μπορούμε να ρίξουμε από πάνω τριμμένο φυστίκι

Τα αφήνουμε λίγο να «σταθούν» και τα βάζουμε στο ψυγείο Στη συνέχεια, διατηρούνται και εκτός ψυγείου, αν ο χώρος δεν είναι πολύ ζεστός
loading...