Γιώργος Κοτσοβός: Να για ποιον έσκισε τα καλσόν η Κωνσταντίνα



«Χαλί να την πατήσεις» είναι ψυχολογικά σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά τον άγριο -δημόσιο- καυγά με τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Κοτσοβό, στα μπουζούκια. Η παρουσιάστρια του ALPHA, την περασμένη Κυριακή πρωταγωνίστησε σε ένα άνευ προηγουμένου καυγά και οι φωτογραφίες από τον τσακωμό της έγιναν viral. Η παρουσιάστρια, που βγήκε εκτός ελέγχου και έσκισε την μπλούζα του πρώην συντρόφου της, όταν τον είδε με άλλη, σίγουρα δεν περίμενε οι φωτογραφίες τους να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση, όπως επίσης και οι επιπλήξεις που δέχτηκε από το κανάλι που βγαίνει η εκπομπή της.
spiropoulou-kotsovos-3
Spiropoulou-konstantina-2
Να θυμίσουμε ότι η Κωνσταντίνα βρέθηκε μαζί με φίλες της στο Fantasia Live, κάθισε σε κεντρικό τραπέζι και δεν σταμάτησε να χορεύει και να διασκεδάζει με τις φίλες της. Όλα ήταν καλά και ωραία, μέχρι που γύρω στις 3 το πρωί, μπήκε στο μαγαζί ο πρώην σύντροφός της με την παρέα του. Η Κωνσταντίνα τον είδε αλλά δεν αντέδρασε μέχρι που ο νεαρός επιχειρηματίας άρχισε να φλερτάρει με μια μελαχρινή κοπέλα με το όνομα Αγγελική.
Η ώρα περνούσε και ο Γιώργος Κοτσοβός γίνονταν πιο διαχυτικός με την κοπέλα και άρχισε να την αγκαλιάζει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τότε ήταν που η παρουσιάστρια του ALPHA, εμφανώς εκνευρισμένη, έσπευσε προς το μέρος του και άρχισε να του μιλάει σε έντονο ύφος. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και η Κωνσταντίνα άρπαξε σφιχτά το χέρι του πρώην συντρόφου της και μετά του έσκισε το μπλουζάκι που φορούσε!
konstantinakotso_h_645_450
kotsovos3
kotsovos1
kotso2
kotso1
Ποιος είναι όμως ο Γιώργος Κοτσοβός; Eίναι 30 χρονών, σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στον Βόλο και εργάζεται στην οικοδομική επιχείρηση του πατέρα του που εδρεύει στο Πόρτο Χέλι. Η οικογένειά του μάλιστα ζει εκεί ενώ ο ίδιος στην Αθήνα. Ένας από τους λόγους λένε που ήρθε και ο χωρισμός τους, ήταν ότι περνούσε πολύ χρόνο στο Πόρτο Χέλι.
Αγαπά πολύ τα θαλάσσια σπορ και συγκεκριμένα το wakeboard αλλα και τα ταξίδια που συνηθίζει να κάνει με φίλους. Πρόκειται για ένα πολύ κοινωνικό νεαρό που λατρεύει τις εξόδους και την καλή παρέα.
kotsovos1E
kotsovos2
kotsovos3
kotsovos4
kotsovos6
kotsovos7
kotsovos9
loading...