Η Λάσκαρη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Εγώ έντυσα στο νεκροκρέβατο την Βουγιουκλάκη!»

laska
Σε συνεντευξή της στο

Youweekly.gr η Ζωή Λάσκαρη μίλησε για τα πάντα και αποκάλυψε πολλά…

Η σπουδαία ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους αγαπημένους της φίλους που έχουν «φύγει» από την ζωή και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Μου λείπει η συνήθεια των ανθρώπων. Αν και οι φίλοι οι καρδιακοί είναι πολύ μετρημένοι, υπήρχε και ένας ευρύτερος κύκλος. Διαλυθήκαμε όλοι. Φύγανε πολλοί. Πάω στην Θεσσαλονίκη και εκτός από τον φίλο μου τον Ιάκωβο δεν έχει μείνει κανείς. Αγαπώ την Θεσσαλονίκη, είναι μέσα στην ψυχή μου και θέλω να επισκέπτομαι την πλατεία Αριστοτέλους που με πήγαινε ο παππούς μου και έπαιζα, αλλά πνίγομαι. Λείπουν οι άνθρωποί μου όπως κι εδώ στην Αθήνα. Ένας λόγος που αποφάσισα να πάω και στο Πόρτο Ράφτη ήταν και η Αλίκη. Όσο ζούσε μου έλεγε: «Έλα εδώ, κατέβα κάτω. Έχω τέσσερα στρέμματα να γεράσουμε μαζί» Μου λείπει πολύ και δεν διανοείται κανείς πόσο».

Μιλώντας για την Βουγιουκλάκη, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ήταν εκείνη που την ετοίμασε όταν «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι. «Ισχύει. Μέχρι τις 3 η ώρα την είχα αγκαλιά», είπε χαρακτηριστικά η κ. Λάσκαρη.
loading...