Είδηση βόμβα για την υπερπολυτελέστατη βίλα του Παντελή Παντελίδη

pantel901-682x384
O Παντελής Παντελίδης λίγους

μήνες προτού σκοτωθεί, είχε αγοράσει με δάνειο μια πολυτελή κατοικία στο Πανόραμα Βούλας που η αξία του αγγίζει το 1.000.000 ευρώ.
Ο 32χρονος είχε προλάβει να δώσει περίπου τα μισά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα θέμα για την τύχη του ακινήτου μετά τον θάνατό του. Πληροφορίες λένε, ότι η οικογένεια του τραγουδιστή, κατέβαλε σχεδόν τα μισά χρήματα, από την εναπομείνασα οφειλή και μέσα στους επόμενους μήνες θα δώσει και τα υπόλοιπα, προκειμένου το εν λόγω ακίνητο να περιέλθει στην κατοχή της.
Μια πολυτελής κατοικία που όπως αναφέρει το Spirto, έχει πολλά λειτουργικά έξοδα, τα οποία αμφίβολο αν μπορούν να αντέξουν και το κυριότερο αν θέλουν να καταβάλλουν οι γονείς του τραγουδιστή, από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει η πρόθεση να φύγουν από τη Ν.Ιωνία. «Είναι ένα σπίτι με το οποίο δεν έχουν κανέναν συναισθηματικό δέσιμο, αφού ο Παντελής δεν είχε μείνει ποτέ εκεί, στην ουσία δηλαδή τους είναι ξένο», αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον της οικογένειας. Γι΄αυτό και προτίθενται, μόλις το ακίνητο περάσει στην κυριότητά τους να το βγάλουν στο σφυρί και η κατοικία να αλλάξει σύντομα χέρια.
loading...