Ποιοι ηθοποιοί θα υποδύονταν άριστα τους πολιτικούς του σήμερα;

Ποιος ηθοποιός θα ήταν ιδανικός για να ενσαρκώσει έναν πολιτικό του σήμερα.

Τα συμπεράσματα για το τελικό αποτέλεσμα το αφήνουμε σε σας. Kριτήριο, δεν ήταν μόνο το να υπάρχει μια σχετική ομοιότητα ανάμεσα στα πρόσωπα, αλλά και στο συνολικό στιλ..

Ξεκινάμε από τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο θα μπορούσε να ντουμπλάρει έξοχα ο Μιχάλης Μαρκάτης.

Την επόμενη φορά (ω μη γένοιτο) που θα βρεθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός σε 17 ώρες συνεχούς διαπραγμάτευσης θα μπορούσε για λίγο να τον αντικαταστήσει ο Μιχάλης…


Ο Γιάνης Βαρουφάκης ακούστηκε όσο κανείς άλλος πολιτικός μέσα στο 2015. Θα επιλέγαμε να τον ενσαρκώσει ο Μιχαήλ Άνθης.


Στην περίπτωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου θα διαλέγαμε την ηθοποιό και σκηνοθέτηΚωνσταντίνα Νικολαϊδη, η οποία βέβαια και πιο ήρεμη είναι γενικά και πιο λεπτά χαρακτηριστικά έχει στο πρόσωπο της.



Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βγάζει μια ευγένεια και έχει χιούμορ (έμεινε στην ιστορία του η ομιλία του στη βουλή για την Μπαρτσελόνα πριν αρχίσει βέβαια ν” ανακοινώνει τους νέους φόρους). Χιούμορ, ευγένεια διαθέτει φυσικά και ο Μελέτης Γεωργιάδης.



Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ιδεολογικά σίγουρα δε συμπίπτει με τον Ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι. Ωστόσο έχουν αρκετά κοινά στοιχεία στο παρουσιαστικό τους…



Και τους δύο θα μπορούσε να τους υποδυθεί ιδανικά ως δίδυμους αδερφούς ο ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης.



Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με τον εξαίρετο ηθοποιό Γιώργο Κέντρο.



Ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ μπούκαρε καθημερινά σχεδόν με το έτσι θέλω καθημερινά στις οθόνες μας. Μας φέρει στο μυαλό εκείνους τους αυστηρούς ρόλους που κατά καιρούς έχει υποδυθεί τηλεοπτικά ο Χάρης Ρώμας.



Αλλο ένα πρόσωπο για το οποίο ακούγαμε και βλέπαμε συνεχώς πληροφορίες ήταν ο Μάρτιν Σουλτς. Πρόεδρος της Ευρωπαϊκός επιτροπής (Κομισιόν) και του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου θα μπορούσε να ενσαρκωθεί ιδανικά από τον Θέμη Πάνου.



Κάθε φορά που βλέπουμε την Κριστίν Λαγκάρντ στην τηλεόραση ένας χαρακτήρας μας έρχεται στο νου. Της Ντένης Μαρκορά, που υποδύθηκε η Ντίνα Κώνστα στους «Δύο ξένους».



Ο Γάλλος πρωθυπουργός Mανουέλ Βαλς φαίνεται ωραίος τύπος. Γι’ αυτό και ταιριάζει με τον εξαιρετικό σε κάθε του ρόλο Γεράσιμο Γεννατά.



Ο Ισπανός ευρωβουλευτής στην ομάδα των Πρασίνων Ερνεστ Μαραγκάλ, ο οποίος φέρνει πολύ σεΓιάννη Μποσταντζόγλου.



H σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα έχει καλλιτεχνική φυσιογνωμία. Το στιλ της παραπέμπει σε αρκετές Ελληνίδες ηθοποιούς, όπως η Βερόνικα Δαβάκη.



loading...