Η απόλυτη φρίκη: Τη βίασαν ομαδικά, την έκαψαν και την παλούκωσαν από τον κόλπο! (Φωτο)Το γύρο του κόσμου, σοκάροντας την κοινή γνώμη, κάνει η είδηση μιας φρικιαστικής επίθεσης εναντίον μητέρας στην Κολομβία.

Η 44χρονη γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της αφού άγνωστοι, της επιτέθηκαν με πρωτοφανή σκαιότητα, τη βίασαν ομαδικά, την έκαψαν και στη συνέχεια την παλούκωσαν από τα γεννητικά της όργανα!

Όπως αποκάλυψε η οικογένειά της, η αποτρόπαια επίθεση που άφησε την άτυχη Κολομβιανή σε τεχνητό κώμα, συνέβη στην πόλη Buga, στα δυτικά της χώρας, όπου οι ντόπιοι αδυνατούν να πιστέψουν πώς ο φιλήσυχος τόπος τους έγινε θέατρο μιας τόσο σοκαριστικής υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το θύμα εργαζόταν ως καθαρίστρια, ενώ έβαφε σπίτια προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημά της. Δέχθηκε, δε, την τερατώδη επίθεση που αδυνατεί να συλλάβει υγιής ανθρώπινος νους ενώ εργαζόταν σε ένα καινούριο σπίτι…

Ο γιος της ανέφερε στις αρχές ότι την είχε επισκεφθεί στο διαμέρισμα την περασμένη Κυριακή, ωστόσο αργότερα ανησύχησε όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Την βρήκε ο ίδιος το επόμενο πρωί αναίσθητη, άγρια χτυπημένη και τρομακτικά κακοποιημένη…
loading...