Ανατροπή στο MEGA: Ποιος μπαίνει στο κανάλι και φέρνει τη σωτηρία….

mega5-600x277
Πόσα δίνει για να

μπει στο MEGA ο Ιβάν Σαββίδης;

Φαίνεται πως ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου του Βορρά θέλει να μπει στη μετοχική σύνθεση του Μega.

Ο Ιβάν Σαββίδης, είχε δείξει από την αρχή ότι δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει οπωσδήποτε δικό του κανάλι, όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αρχικά, και ενώ ο διαγωνισμός του Νίκου Παππά, δεν είχε καταρρεύσει ακόμα, είχε ξεκινήσει συνομιλίες με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, διερευνώντας τις δυνατότητες συνεργασίας με το Star, το οποίο σε εκείνη τη φάση δε διέθετε άδεια ενώ ο ίδιος είχε εξασφαλίσει μία, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να προσφέρει τα 20,5 εκατ ευρώ, τα οποία έχει καταβάλει ως πρώτη δόση για την απόκτηση της άδειας που ακυρώθηκε.

Και ζητάει το 33% των μετοχών του Μega.

Το ποσοστό αυτό μπορεί να συγκεντρωθεί αν ο Ιβάν Σαββίδης εξαγοράσει το μερίδιο του Σταύρου Ψυχάρη (υπολογίζεται περίπου σε 19%) και, ταυτόχρονα, πάρει ένα τμήμα των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Φώτη Μπόμπολα.
http://www.makeleio.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%bf-mega-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bb/
loading...