«Ξαναδέστε τους»: Τα έχωσαν στον ΑΝΤ1 δίχως προηγούμενο! (ΒΙΝΤΕΟ)

moutsinas
Ένα ιδιαίτερο σχόλιο έκανε ο Νίκος Μουτσινάς κατά τη διάρκεια του «Ξαναδέστε τους», το απόγευμα της Τετάρτης.

Κατά τη διάρκεια της ενότητας του σχολιασμού των looks, ο γνωστός παρουσιαστής έστειλε το δικό του μήνυμα στην πρώην επαγγελματική του στέγη, δηλαδή τον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να παρακαλέσει τους υπεύθυνους του καναλιού να αφαιρέσουν τον ίδιο, αλλά και τη Μαρία Ηλιάκη, από τη λίστα αποδεκτών των προσκλήσεων που στέλνουν για τα εταιρικά πάρτι του ομίλου, αφού και οι δύο πλέον δεν ανήκουν στο δυναμικό του σταθμού.

Τότε, η Μαρία Ηλιάκη πρόσθεσε πως και εκείνη έλαβε πρόσκληση για το χριστουγεννιάτικο πάρτι του ΑΝΤ1 με τη Μαίρη Συνατσάκη (που και εκείνη αποχώρησε φέτος από το ίδιο κανάλι) να συμφωνεί με τους συναδέλφους της, αποκαλύπτοντας πως και εκείνη έλαβε πρόσκληση. «Είναι λίγο ντροπή, δεν θα ‘ρθουμε στο πάρτι σας. Βγάλτε μας από τη λίστα. […] Κι εγώ μιλάω με τα παιδιά, αλλά τι θα πάμε να κάνουμε; Να πούμε χρόνια πολλά;» σχολίασε χαρακτηριστικά εκείνος, με τη Μαίρη Συνατσάκη να συμπληρώνει με χιούμορ: «Εκτός αν θέλουν να μας δώσουν δυο πλάνα…». Τότε, ο Νίκος Μουτσινάς επεσήμανε: «Αν πάμε και ο καθένας μας φύγει με τρία πλανάκια, εγώ θα πάω να πω ένα χρόνια πολλά».

Να σημειώσουμε ότι η αναφορά περί πλάνων των παρουσιαστών αφορά στην απαγόρευση του ΑΝΤ1 για αναπαραγωγή μέρους του προγράμματός του από ανταγωνιστικά κανάλια, εκτός αν πληρωθεί το προβλεπόμενο αντίτιμο που έχει ορίσει ο σταθμός για την πνευματική ιδιοκτησία του προγράμματός του.
loading...