Τι επάγγελμα κάνουν 13 Ελληνες διάσημοι για να τα βγάλουν πέρα! (Φωτο)

newego_large_t_248161_107027733_type13063
Πρόκειται για πρόσωπα της ελληνικής showbiz που αναγκάστηκαν να αλλάξουν επάγγελμα είτε λόγω κρίσης είτε από επιλογή. Ενώ, κάποιοι επέλεξαν να κάνουν το χόμπι τους δεύτερο επάγγελμα.

Πρόκειται για πασίγνωστους τραγουδιστές, ηθοποιούς, παρουσιαστές που αποφάσισαν να ασχοληθούν με την αγροτική ζωή όπως για παράδειγμα ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Γιώργος Σεϊταρίδης.

Ωστόσο, ορισμένοι επέλεξαν να κάνουν παράλληλα και δεύτερη δουλειά, κυρίως λόγω κρίσης, όπως η Ναταλία Δραγούμη που άνοιξε εταιρία catering. Το ίδιο αποφάσισε να κάνει και η Έλλη Κοκκίνου, ανοίγοντας παιδικό σταθμό, μιας και ο αριθμός των εμφανίσεών της έχει μειωθεί.

Ο ηθοποιός Όθωνας Μεταξάς, το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την αγροτική ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός ασχολείται με τα χωράφια που έχει στο χωριό του, στην Κόρινθο και κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις κυρίως στο θέατρο.

1

Η Κατερίνα Στανίση πριν από περίπου ένα χρόνο άνοιξε μαζί με τον αδερφό της έναν παιδότοπο στο Παλαιό Φάληρο.

2

Η ηθοποιός Άννα Δημητρίεβιτς τον τελευταίο ένα χρόνο, έχει αλλάξει επάγγελμα και έχει γίνει βοηθός μητρότητας, για τις νέες μητέρες.

3

Η Έλλη Κοκκίνου είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει έναν ιδιωτικό παιδικό σταθμό μαζί με την μητέρα της.

4

Η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη εδώ και αρκετά χρόνια είναι ασφαλιστικός σύμβουλος και ασχολείται με το τραγούδι αλλά και με τα κοινά.

5

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος εδώ και χρόνια έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και ασχολείται αποκλειστικά με την αγροτική ζωή και τα κτήματα που έχει στην Καλαμάτα.

6

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης μένει μόνιμα στο Πήλιο και ασχολείται με την μελισσοκομία, κάνοντας επιλεγμένες εμφανίσεις στο θέατρο και την τηλεόραση.

7

Ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δηλώνει αγρότης και καλλιεργεί τα χωράφια του στην Μάνη.

8

Η τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο, όπου έχει φτιάξει με τον αδερφό της μια φάρμα και παράγουν γάλα γαϊδούρας.

9

Ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος άνοιξε μπαρ στην Ίο μαζί με τον πατέρα του.

10

Ασφαλιστής έγινε λόγω κρίσης ο Νεκτάριος Σφυράκης.

11

H Ναταλία Δραγούμη έχει δημιουργήσει εταιρεία catering φροντίζοντας για τη σωστή και υγιεινή διατροφή των μαθητών σε κυλικεία σχολείων.

12

O Nίκος Μίχας πήρε το πτυχίο της Ιατρικής και πλέον δουλεύει σε δημόσιο νοσοκομείο ως γιατρός.

13

Πηγή: Life.gr

loading...