20 κορυφαίες στιγμές στην τηλεοπτική ιστορία του MEGA Channel

Το μεγάλο κανάλι περνάει δύσκολες στιγμές κι εμείς σαν ένδειξη συμπαράστασης θυμόμαστε μερικές απ' τις καλύτερες στιγμές (αλλά και πρόσωπα) που μας έχεΗ ιδιωτική τηλεόραση δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες της, το γνωρίζουμε αυτό και το αναλύσαμε σε βάθος. Πέρα απ' την ποιοτική έκπτωση όμως, τα κανάλια περνάνε δύσκολες στιγμές και στο οικονομικό κομμάτι.

Τα χρέη, το νέο καθεστώς των αδειών κι η ελεύθερη πτώση του χώρου της διαφήμισης καθιστούν πια το ίδιο το μέλλον των ιδιωτικών καναλιών εξαιρετικά αβέβαιο και το Mega μοιάζει να βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη δυσκολότερη θέση.

Ας μην γινόμαστε χαιρέκακοι κι ας μην επικεντρωνόμαστε σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Με το Mega μεγαλώσαμε και μας έχει χαρίσει μερικές σπουδαίες στιγμές τηλεοπτικής ιστορίας. Με τις σειρές, τις εκπομπές, τους παρουσιαστές του.


Με την ευχή το Μεγάλο Κανάλι να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να μας χαρίσει στο μέλλον ακόμη περισσότερες σπουδαίες αναμνήσεις, βρίσκουμε την ιδανική αφορμή να απαριθμήσουμε τις 20 αγαπημένες μας στιγμές που μας έχει προσφέρει μέχρι σήμερα. Από ατάκες και γκάφες μέχρι εκπομπές και παρουσιαστές.

Περιμένουμε με χαρά τις δικές σου προσθήκες στα σχόλια και ξεκινάμε τη βουτιά στις αναμνήσεις.
Το μυθικά καλτ, πρώτο Idι χαρίσει μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα »
loading...