Εκτακτη Ειδηση ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην 4η θέση με 8%! Χρυσή Αυγή 10%, ΚΚΕ 9%, ΣΥΡΙΖΑ 8%


Kι όμως σύμφωνα με τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις τα ποσοστά των κομμάτων απέχουν πολύ από την δημοσκοπική εικόνα που παρουσίασε η τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας στον ΣΚΑΙ. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από στοιχεία άλλων δημοσκοπήσεων ο βρίσκεται στην 4η θέση με μόλις 8%!

NΔ 42%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10%

ΚΚΕ 9%

ΣΥΡΙΖΑ 8%

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 5,5%

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ 4%

ΑΝΕΛ 3,5%

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 3%

Σύμφωνα τώρα με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, πρώτος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 31% και δεύτερη η Ζωή Κωνσταντοπούλου με 27,5%. Ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται τέταρτος με 22%, πίσω από τον Δημήτρη Κουτσούμπα (22,5%). Έβδομη, πίσω από τον Βασίλη Λεβέντη (21%) αλλά και τον Σταύρο Θεοδωράκη (20,5%), η Φώφη Γεννηματά (20%).Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, η πλειονότητα των ερωτηθέντων διατηρεί αρνητική εντύπωση.
Τα δημοσκοπικά ποσοστά των κομμάτων που παρουσίασε στον ΣΚΑΙ το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας έχουν ως εξής:
ΝΔ 32%
ΣΥΡΙΖΑ 16%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8%
ΚΚΕ 6%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ 5,5%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ 3%
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 3%
ΑΝΕΛ 2%
ΠΟΤΑΜΙ 1,5%
Χαρακτηριστικό πάντως είναι ότι για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, η πλειονότητα των ερωτηθέντων διατηρεί αρνητική εντύπωση.
Απαισιοδοξία για το παρόν αλλά και για το μέλλον
Δυσαρεστημένοι από την εξέλιξη των πραγμάτων είναι σχεδόν 9 στους 10 Έλληνες (87,5%) που εκτιμούν ότι τα πράγματα οδεύουν προς τη λάθος κατεύθυνση. Παρόμοια παραμένει η εικόνα και στη δεξαμενή ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αφού το 77% δεν εγκρίνει τις κυβερνητικές επιδόσεις. Παρ’ όλα αυτά, οι ψηφοφόροι παρουσιάζονται διχασμένοι στο ζήτημα των πρόωρων εκλογών, αφού το 51% θεωρεί ότι η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει τη θητεία της.Ενδεικτικό πάντως του γενικευμένου κλίματος απαισιοδοξίας είναι και το γεγονός ότι το 64,5% προεξοφλεί πως το 2017 θα είναι χειρότερη χρονιά από το 2016 ενώ, 6 στους 10 Έλληνες (61%), περιμένουν από τα οικονομικά του νοικοκυριού τους να χειροτερεύσουν, μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Για να δείτε αναλυτικά τη δημοσκόπηση πατήστε ΕΔΩ.
http://kourdistoportocali.com/news-desk/dimoskopisis-dichnoun-ton-syriza-stin-4i-thesi-8/
loading...