Τα 5 πράγματα στο ντύσιμό μας που όλοι οι άνδρες βρίσκουν ελκυστικά

Τι βρίσκουν οι άνδρες ακαταμάχητο πάνω μας; Εντάξει, σίγουρα την αυτοπεποίθηση, το χαμόγελό μας ή ένα ντροπαλό βλέμμα μας, αλλά ...
στο ντύσιμό μας; Τι είναι αυτό που τους σαγηνεύει τελικά; Η απάντηση θα μπορούσε να είναι «Έλα ντε!», αλλά η αλήθεια είναι πως το έψαξα το θέμα αρκετά και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα τα οποία ΟΛΟΙ οι άνδρες βρίσκουν σέξι στο ντύσιμο μιας γυναίκας, άσχετα με τη μόδα και τα trends.


Να ποια είναι αυτά:

-Τα τακούνια



Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράμε όλη μέρα ψηλοτάκουνα. Αλλά, όταν θέλουμε να κάνουμε μια εμφάνιση για να τον εντυπωσιάσουμε, ένα ζευγάρι σέξι γόβες είναι το μεγαλύτερο όπλο μας.

-Τα μαύρα φορέματα



Όταν το πιο θηλυκό ρούχο συναντά το χρώμα με τον πιο μυστηριώδη χαρακτήρα, ο συνδυασμός είναι απλά ακαταμάχητος!

-Τα ρούχα που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους



Όχι, το υπερβολικά «γυμνό» ντύσιμο δεν είναι ελκυστικό για τους άνδρες. Μπορεί να τραβήξει το βλέμμα τους, αλλά δεν θα τους ιντριγκάρει. Αντιθέτως, ένα γυμνό σημείο του κορμιού μας σε ένα «καλυμμένο» κατά τα άλλα look, είναι άκρως αισθησιακό. Και ειδικά οι ώμοι είναι το πιο υποτιμημένο ερωτικό σημείο σε μια γυναίκα.

-Το κόκκινο χρώμα



Κόκκινο ρούχο, κόκκινο κραγιόν, κόκκινες γόβες.... Πρόκειται άλλωστε για το χρώμα του πάθους ;-)

-Τα κομμάτια που διαγράφουν τη σιλουέτα μας



Τι πιο αισθησιακό από τη γυναικεία φιγούρα που διαγράφεται μέσα από μια στενή φούστα ή ένα body conscious φόρεμα;

Με λίγα λόγια: Το μυστικό είναι στη θηλυκότητα και όχι στο να είμαστε προκλητικές. Και, φυσικά, στο να νιώθουμε άνετα και να είμαστε ο εαυτός μας μέσα σε ό,τι κι αν φοράμε!
Πηγή
loading...