Σκάνδαλο! Στην «φόρα» το σχέδιο του Λαζόπουλου με τον Σύριζα για την εξόντωση του Alpha: «Έπαιρνε τα λεφτά και…»

Ο Δήμος Βερύκιος έχει δείξει ξεκάθαρα τη στάση του απέναντι στον Λάκη Λαζόπουλο. Ο δημοσιογράφος είναι καυστικός και κάθε φορά που ερωτάται κατηγορεί τον παρουσιαστή και ηθοποιό επειδή ήταν «εξαφανισμένος» την περίοδο του τηλεοπτικού «πολέμου» με την κυβέρνηση για τις άδειες.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash, ο Δήμος Βερύκιος μιλά και για την πορεία του Λάκη Λαζόπουλου όχι μόνο στο «Αλ τσαντίρι» αλλά σε όλες τους τις προσπάθειες, σε επαγγελματικό επίπεδο. Χαρακτηρίζει αποτυχημένα τα σίριαλ που έκανε στον Alpha και μη κερδοφόρα την δημιουργία των sites τους.

«Έχω εκφραστεί πολλές φορές για τον Λάκη, χωρίς φόβο και ενδεχομένως με πάθος, αλλά έτσι μου βγαίνει. Ο Λαζόπουλος είναι ένας Αριστοφανικός ηθοποιός από τους καλύτερους στο είδος του. Όμως θεωρώ οτι δεν είναι εξίσου «καλός» στις υπόλοιπες δραστηριότητες του στο επιχειρηματικό και πολιτικό χώρο… Για παράδειγμα, δεν ήταν πετυχημένα τα σήριαλ που κατά καιρούς πρότεινε και έκανε στον Alpha. Τα sites που έχει φτιάξει κανένα δεν ήταν κερδοφόρο. Όλες οι «ιδέες» του Λάκη ήταν πολυδάπανες και, στο τέλος, το «μάρμαρο» το πλήρωνε ο Alpha! Δηλαδή «το μοναστήρι να είναι καλά».

Η τοποθέτηση του Δήμου Βερύκιου προκάλεσε το εξής ερώτημα. Το Αλ Τσαντίρι δεν ήταν ένα κερδοφόρο τηλεοπτικό προϊόν; «Στην αγορά υπάρχει ρήση: «Στο τέλος γίνεται ο λογαριασμός». Αν κάτσουμε να μετρήσουμε κέρδη και ζημιές θα διαπιστώσετε ότι τα κέρδη πήγαιναν στο Λάκη (οικονομικά) και τον ΣΥΡΙΖΑ (πολιτικά) και οι ζημιές στον Alpha. Και από πάνω το «ευχαριστώ» στον Alpha και τον Κοντομηνά ήταν να αποπειραθούν να του αρπάξουν το κανάλι μέσα από τα χέρια του», απάντησε συμπληρώνοντας «Στην πρόσφατη κρίση ο μεν Λάκης ήταν εξαφανισμένος τις 60 μέρες του τηλεοπτικού πολέμου, ο δε Τσίπρας βγήκε από το βήμα της Βουλής να αποκαλέσει τον Κοντομηνά «υπόδικο» και «καταχραστή του Δημοσίου» ως ένα «μεγάλο …ευχαριστώ» για το τι είχε κάνει μέχρι τώρα γι αυτούς όλους»!
loading...