Βρήκαν στην Ανταρκτική, τη χαμένη Ατλαντίδα;

Βρήκαν στην Ανταρκτική, τη χαμένη Ατλαντίδα;
Κάποιοι λένε ότι υπάρχει μια πολιτεία κάτω από τον πάγο στην Ανταρκτική, ενώ άλλοι ότι υπάρχει μυστική βάση των ναζί

Στην Ανταρκτική, πάνω από την επιφάνεια του πάγου, υπάρχουν μόνο επιστήμονες και πιγκουίνοι. Κάτω από αυτόν, όμως, σύμφωνα με συνωμοσιολόγους που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα «Sun», υπάρχει μια κρυμμένη
παγωμένη πολιτεία, η οποία είναι η θρυλική χαμένη Ατλαντίδα.

Η εικασία αυτή βασίζεται στην επιστημονική θεωρία της μετατόπισης φλοιού, σύμφωνα με την οποία ο φλοιός της Γης μετακινείται, οπότε η Ανταρκτική δεν ήταν παγωμένη πριν από 12.000 χρόνια και αποτελούσε την έδρα ενός αρχαίου πολιτισμού.

Μυθική πόλη

Πηγαίνοντας τη σκέψη τους παρακάτω, οι συνωμοσιολόγοι εικάζουν ότι εκεί μπορεί να βρισκόταν η Ατλαντίδα, η μυθική πόλη που ιδρύθηκε από ημίθεους. Θεωρούν δε επιβεβαίωσή τους την ύπαρξη ενός αρχαίου χάρτη, γνωστού ως Piri Reis, που δημιουργήθηκε το 1513 από τις μυστικές υπηρεσίες του οθωμανικού ναυτικού.

Αυτός φαίνεται ότι παρουσιάζει την ακτογραμμή της Ανταρκτικής, εκατοντάδες χρόνια πριν αυτή ανακαλυφθεί. Επιπλέον, φέτος φωτογραφίες από την επιχείρηση «IceBridge» της NASA φέρεται ότι εικόνιζαν ίχνη ανθρώπινου καταυλισμού κάτω από τον πάγο, ενώ και φωτογραφίες από το Google Earth -σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές της θεωρίας της «παγωμένης» Ατλαντίδας- δείχνουν κορυφές που μοιάζουν, σαν από πυραμίδα, να ξεπροβάλλουν στην τούντρα.

«Νέο Βερολίνο»

Κάποια σάιτ, σύμφωνα με τη «Sun», αναφέρουν μάλιστα ότι υπάρχει μια πόλη στην Ανταρκτική, την οποία ο Χίτλερ γνώριζε και χρησιμοποιούσε ως μυστική βάση των ναζί.

Ο λόγος για τη Βάση 22 ή αλλιώς Νέο Βερολίνο, πολιτεία στην οποία ζούσαν όχι μόνο ναζί, αλλά και illuminati, μέλη μυστικών εταιριών, τα οποία ισχυρίζονταν ότι φωτίζονταν άμεσα από τον Θεό. Οταν αυτοί οι νέοι κάτοικοι έφτασαν εκεί φέρεται ότι βρήκαν εγκαταλειμμένη από εξωγήινους τεχνολογία, την οποία χρησιμοποίησαν για να φτιάξουν πανίσχυρα όπλα.

Τέλος, κατά μία ακόμα πιο τολμηρή θεωρία, στη βάση αυτήν παραμένουν Γερμανοί, εξωγήινοι και illuminati, οι οποίοι οικοδομούν την παγκόσμια νέα τάξη...
loading...