ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ>Ο Τσίπρας είναι απατεώνας, πετάξτε την Ελλάδα εκτός Ευρωζώνης

ΣΟΚ από τον Γερμανό Πρόεδρο των Φιλελευθέρων Δημοκρατών Christian Lindner ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ υποστήριξε ότι ο Τσίπρας είναι απατεώνας μια και απαιτεί αλληλεγγύη (δηλαδή λεφτά), χωρίς να κάνει μεταρρυθμίσεις!!!

Αλλαγή πορείας έναντι της Ελλάδας ζητά από τη γερμανική ο πρόεδρος του FDP, Christian Lindner. Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου DPA, ο κ. Lindner, με αφορμή την επίσκεψη του Α. Τσίπρα στο Βερολίνο, καλεί τη γερμανική κυβέρνηση «να μην δεχτεί άλλες παραβιάσεις των συμφωνιών από την Ελλάδα».

«Ο κ. Τσίπρας εξαπατά την Ευρώπη, απαιτεί αλληλεγγύη από τους εταίρους, αλλά δεν είναι πρόθυμος και σε θέση, να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις», προσέθεσε.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, «η νέα γραμμή πρέπει να είναι πως η Ελλάδα πρέπει να λύσει τα προβλήματά της εντός της Ε.Ε., αλλά εκτός της Ευρωζώνης».

Σε περίπτωση η χώρα που δεν πάρει άλλα χρήματα, θα είναι απαραίτητη μια ελάφρυνση χρέους, η οποία σήμερα επιτρέπεται μόνο εκτός της Ευρωζώνης, εξήγησε. Προσθέτοντας πως αυτή «είναι μια δίκαιη συμφωνία για την επανεκκίνηση της Ελλάδας και της Ευρωζώνης, διότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στους κανόνες της Ευρωζώνης και η Ένωση δεν μπορεί να διαχειριστεί την Ελλάδα, η οποία παραβιάζει τους κανόνες», προσέθεσε. Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον κ. Lindner, θα λειτουργήσει και ως ένα σαφές μήνυμα προς την Ιταλία πως «δεν μπορεί κανείς να παίζει, δεν μπορεί να τζογάρει κανείς με την αλληλεγγύη και την φερεγγυότητα της Ευρώπης».

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να γυρίσει στην Ελλάδα να υποστηρίξει πως η κ. Merkel θα λύσει τα προβλήματα», είπε και προσέθεσε πως «η Ελλάδα θα πρέπει μελλοντικά να παίρνει μόνο στοχοπροσηλωμένες ενισχύσεις και όχι για τον τακτικό προϋπολογισμό. Με αυτά τα χρήματα, ο κ. Τσίπρας δεν θα μπορεί να κάνει προεκλογικό αγώνα», σχολίασε, αναφερόμενος στις εξαγγελίες της ελληνικής κυβέρνησης για την 13η σύνταξη.

http://kourdistoportocali.com/news-desk/germaniki-vomvao-tsipras-ine-apateonas-petaxte-tin-ellada-ektos-evrozonis/
loading...