ΑΥΤΑ σίγουρα δεν τα ξέρατε...

Υπάρχει ένα ανοικτό και επικίνδυνο θησαυροφυλάκιο κάπως μακριά μας.Το θησαυροφυλάκιο που ονομάζεται κόλπος του Μεξικού...
και αγγίζει Ανατολικά την χερσόνησο της Φλώριδας, κρύβει πάρα πολλά.
Τι έγινε η Ελληνική επιγραφή του 10.000 π.Χ. που βρήκε ο Κουστώ;
Πρώτα πρώτα το πιθάρι με τις Μινωικές παραστάσεις κοντά στις ακτές των Μπαχάμας. Μετά η ανακάλυψη του Γαλλοεβραίου Κουστώ μιας λίθινης πλάκας για την οποία έγραψε η αδέσμευτη εφημερίδα ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ της νήσου ΄Ανδρος των Μπαχάμας στο φύλλο της 24ηςΑυγούστου 1966 ότι είναι γραμμένη από ΄Ελληνες του απωτέρου παρελθόντος (10.000 π.Χ.).

Η εφημερίδα που έκανε αυτό το ατόπημα,τον επόμενο μήνα έκλεισε.
Η πλάκα έγραφε: «παίρνουμε τα όπλα μας και τα μεταφέρουμε στην πατρίδα μας την ΄Ιλα-Τίκι. Αφήνουμε την χώρα σας, αλλά αν τολμήσουν οι νέοι κακοί ηγέτες σας να μας κηρύξουν τον πόλεμο, θα σας αφανίσουμε. Η βασίλισσά μας Ηθονόηση δεν σας θεωρεί Ατλάν όπως ισχυρίζονται οι νέοι αρχηγοί σας, υίοι του όφεως. Η βασίλισσά μας θυγατέρα της ουράνιας Ηθονόησης σας θεωρεί έναν αχάριστο λαό που δεν εδέχθη την φιλία της.
Ποιο πρόσφατα ανακαλύφθηκε κάτι άλλο.
Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, βρέθηκε σε υποβρύχιες έρευνες πάλι στην ίδια περίπου περιοχή Μπίμινι-΄Ανδρος μια σφαίρα 60 εκατοστών από κρύσταλλο χαλαζία.
Η τελειότητα κοπής και λείανσης προβλημάτισε τους επιστήμονες. Δεν σταματάμε εδώ. Η σφαίρα βρέθηκε μέσα σε μια θήκη από χρυσό στην κορυφή μιάς βυθισμένης πυραμίδας με ακμή βάσης 37 μέτρων. Η πυραμίδα ήταν κατασκευασμένη από κάποια λεία και στιλπνή πέτρα που δεν είχε χάσει ούτε την στιλπνότητά της αλλά και κυρίως δεν ήταν καλυμμένη με υποθαλάσσια φυτά. Υπολογίσθηκε ότι ήταν βυθισμένη πριν 12.000 χρόνια περίπου, μισοχωμένη στην άμμο μαζί με άλλες μικρότερες και μεγαλύτερες. Στο κέντρο της σφαίρας, υπάρχει μια τέλεια πυραμίδα από γκριζωπό χαλαζία, και μέσα της υπάρχζουν άλλες δύο πυραμίδες η μια μέσα στην άλλη.
Το πανεπιστήμιο της Φλώριδας την έχει εκθέσει σε κοινή θέα πέντε φορές(βιβλίο μυστική Αίγυπτος του Paul Branton)..
Και ως εδώ όλα καλά. ΄Όμως το βάρος της είναι το μισό από ότι έπρεπε να είναι, προκαλεί μεταβολές στο βάρος μεταλλικών αντικειμένων που θα βρεθούν δίπλα της.
΄Όταν πλησιάζει άνθρωπος φορτίζεται από την ενέργειά του και εκπέμπει φως προς μια καθορισμένη κατεύθυνση, παράγοντας ένα περίεργο ιονικό άνεμο ο οποίος πολλαπλασιάζεται ανάλογα με τον αριθμό ατόμων που την πλησιάζουν.
Τα φαινόμενα υπόκεινται σε αλλαγές μαζί με την σκέψη των παρατηρητών. Πολλαπλασιάζει την ενέργεια και την σκέψη του ατόμου που προσεγγίζει.
Η περίπτωση μελετάται ακόμα. Η προέλευσή της θεωρείται εξωγήινη λόγω της άγνωστης τεχνολογίας.
ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ……ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
loading...