Αποκλειστικό: Έξαλλος ο Τράμπ με την κυβέρνηση Τσίπρα

753361-10s11trm-thumb-large.jpg
Το επιτελείο του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Ντονλαντ Τραμπ, όπως έχει αποκλειστικά πληροφορηθεί το Newsbomb.gr, έχει εκφράσει «αρμοδίως» τη βαθιά του ενόχληση, έως και οργή, για τις δραστηριότητες ενός στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η νέα διοίκηση Τραμπ έχει πληροφορηθεί από αμερικάνικες υπηρεσίες, ότι ο συγκεκριμένος συνεργάτης του πρωθυπουργού διατηρεί στενές σχέσεις με το καθεστώς του Ιράν. Κι όπως είναι γνωστό, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα ακολουθήσει με την Τεχεράνη την πολιτική δημιουργίας σχέσεων που επέλεξε ο απερχόμενος Πρόεδρος Ομπάμα. Αντίθετα, έχει προϊδεάσει ότι θα σκληρύνει τη στάση του έναντι του Ιράν.

Ο εν λόγω συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, να σημειώσουμε, δεν ανήκει στο επιτελείο του μεγάρου Μαξίμου. Ωστόσο έχει κεντρικότατο ρόλο στη λεγόμενη «οικονομική διπλωματία». Κατά τις πληροφορίες μας, η έντονη δυσαρέσκεια του επιτελείου Τραμπ μεταφέρθηκε στο επιτελείο του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος πάντως είναι άγνωστο αν και πώς θα αντιδράσει…
loading...