ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ | ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ | ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!
ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ | ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!
Ενώ ΟΛΟΙ το ξέρουν καλά πως οι πολίτες δεν…

μπορούν να πάρουν ανάσα από τα χρέη και την αβάστακτη φορολογία, η κυβέρνηση με κυνισμό σχεδιάζει να βγάλει στο σφυρί τις περιουσίες όσων χρωστούν στο Δημόσιο.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΑΥΤΆ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

Τα δόντια της δείχνει πλέον η κυβέρνηση στους πολίτες, καθώς ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, ανέφερε ότι οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

Παραδέχεται μάλιστα εμμέσως, ότι οι κατασχέσεις αρχίζουν από ψηλά και θα πάνε και στους πιο αδύναμους. Σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Πιτσιλής δήλωσε ότι από την αρχή του 2016, έχουν εκτελεστεί περίπου 750.000 ηλεκτρονικά κατασχετήρια. Το 70% εξ αυτών αποφέρει στα κρατικά ταμεία πάνω από 3.000 ευρώ.

Γενικός Γρ. Δημ. Εσόδων: Θα λάβουμε 2,05 δισ ευρώ από κατασχέσεις μέχρι το Δεκέμβρη
«Από παλαιό ληξιπρόθεσμο ο στόχος είναι 2,050 δισ.ως ληξιπρόθεσμο και η εικόνα που υπάρχει είναι ότι δηλαδή είμαστε πάνω αν θέλετε από τους ενδιάμεσους στόχους της χρονιάς μέχρι στιγμής. Οπότε υπάρχει, αν θέλετε, μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι αυτό το κομμάτι θα πάει καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα είπε: «Ξεκινάμε πάντα από τα μεγαλύτερα νούμερα. Αυτό είναι βασική εντολή και έχει δοθεί, αν θέλετε, σε κάθε μονάδα σε κάθε ΔΟΥ, ότι κάθε μήνα όταν ξεκινούν τις διαδικασίες πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξεκινούν από τις μεγάλες οφειλές και να κατεβαίνουν μετά προς τα κάτω. Αυτό είναι θεμελιώδες αλλά και όσο κατεβαίνουν υπάρχει μοντέλο το οποίο στοχεύει στην εισπραξιμότητα κάθε φορά δηλαδή μεταξύ των ενεργειών που πρέπει να λάβουμε και των οφειλετών που πρέπει να στραφούμε. Κοιτάμε αυτούς που με βάση το προφίλ τους έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να μας αποδώσουν τα χρήματα που οφείλουν. Γι αυτό και ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός το κομμάτι αυτό έχει καλά αποτελέσματα διότι δεν γίνονται κατασχέσεις για να γίνουν. Γίνονται κατασχέσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό στοχευμένες».

«Το 82% των οφειλετών του δημοσίου είναι οφειλέτες με ποσά κάτω από 3000 ευρώ ή μέχρι 3000 ευρώ και είναι και ένα ποσοστό αυτό το οποίο διαμεταβάλλεται διαρκώς γιατί ξέρετε κάποιος χρωστάει γίνεται μια κατάθεση εξοφλεί μετά μπαίνει κάποιος άλλος, δηλαδή δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι αυτοί», συμπλήρωσε τελειώνοντας…
http://www.arpaktiko.gr/ellada/sas-proidopioume-ine-apolitos-veveo-parte-metra-gia-tis-ikogenies-sas
loading...