Σκληρή κριτική στην Ελένη Τσολάκη: «Από εκεί που την είχε ξεχάσει κι ο Θεός ότι υπήρχε…»

462791-eleni555-tsolaki-people111-3_0.jpg
Σκληρή κριτική στην Ελένη Τσολάκη ασκεί μέσα από τη στήλη της στο περιοδικό Tv Έθνος η Νάνσυ Νικολαΐδου με αφορμή τις συζητήσεις γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον στον Alpha.

«Από εκεί που την είχε ξεχάσει κι ο Θεός ότι υπήρχε στην ελληνική τηλεόραση (τόσο αόρατη είναι καθημερινά στο «Happy Day»), αίφνης γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά της. Ναι, ξαφνικά ζούμε όλοι με το… άγχος για το αν η Ελένη Τσολάκη θα έχει ή δεν θα έχει από τις αρχές του νέου χρόνου δική της εκπομπή στον Alpha. Και ενώ το κανάλι τραβά τις «κοτσίδες» του ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει ούτε στα πιο τρελά τηλεοπτικά όνειρα της Ελένης, τόσο εξακολουθούν κάποιοι να σπεύδουν να συντηρήσουν το θέμα στην επικαιρότητα, επικαλούμενοι ακριβώς το αντίθετο. Κάτι τρέχει με την Ελένη και τον Alpha! Γιατί ή ξέρουν κάτι παραπάνω οι της Ελένης που δεν το ξέρουν οι ιθύνοντες και συνεχίζουν να διαδίδουν ότι η νέα χρονιά θα τη βρει με δική της εκπομπή μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα, ή το κανάλι κάτι ξέρει, που δεν το ξέρει η Ελένη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις νέες τοποθετήσεις των ανθρώπων της Κάντζας, όχι η Ελένη δεν θα έχει δική της εκπομπή από Γενάρη. Τουλάχιστον για φέτος κάτι τέτοιο αποκλείεται… Είναι «ταγμένη» στο «Happy Day». Οσο για του χρόνου; Βλέπουμε! Ετσι κι αλλιώς λήγει τον Φλεβάρη και το συμβόλαιό της. Τελικά, μήπως αυτό ακριβώς είναι το θέμα; Ντόρος να γίνεται εν όψει ανανέωσης; Γιατί αλλιώς φαντάζει να πιστεύουν όλοι πως γίνεται τρελός ντόρος γύρω από το όνομά σου και αλλιώς να περνάς απαρατήρητη», γράφει χαρακτηριστικά.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr
loading...