Έξαλλος ο Φουρθιώτης με τον Ουγγαρέζο – Το εξώδικο και η αγωγή…

desktop8
Στις αίθουσες των δικαστηρίων αναμένεται να λύσουν τις διαφορές τους ο εμπορικός Διευθυντής του Eψιλον Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Ουγγαρέζος κατα την προσφιλή συνήθειά του χαρακτήρισε με μεγάλη αμετροέπεια τον Μένιο Φουρθιώτη απο το ραδιόφωνο, όπου και εργάζεται με αποτέλεσμα ο δεύτερος να κινηθεί αστραπιαία και σε πρώτη φάση να στείλει εξώδικο.

Όπως γίνεται αντιληπτό η σχέση μεταξύ των δυο έχει διαταραχθεί σε μεγάλο βαθμό, ενώ αυτή τη φορά την ευθύνη της πράξης δεν την έχει μόνο ο Ουγγαρέζος αλλά και ο σταθμός όπου εργάζεται.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο Μενιος αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας να καταθέσει και αγωγή, με την οποία θα ζητάει ένα σημαντικό ποσό για την προσβολή του ονόματός του.

Τα χρήματα που θα κερδίσει αν και όσα κερδίσει αναμένεται να τα προσφέρει σε ιδρύματα… Εγώ σας τα έχω γράψει καιρό τώρα για τον Ουγγαρέζο… την ανικανότητά του, το μηδενικό «ρεπορτάζ» του και το έλλειμα μέτρου που διαθέτει… Μόνο που αυτη τη φορά ο Φουρθιώτης δεν θα το αφήσει έτσι… και οι όποιες γέφυρες δεν θα παγώσουν την απόφαση του. Και ξέρετε γιατί; Διότι προσπαθεί εδώ και καιρό να αλλάξει σελίδα… και δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον λερώσει…

Πηγή: nassosblog
loading...