Μόλις η Γυναίκα είδε τον Αστυνομικό να παρκάρει Παράνομα άρπαξε αμέσως τη Κάμερα. Αυτό που ακολούθησε; Θα σας Συγκλονίσει!

Μόλις η Γυναίκα είδε τον Αστυνομικό να παρκάρει Παράνομα άρπαξε αμέσως τη Κάμερα. Αυτό που ακολούθησε; Θα σας Συγκλονίσει!
Ακόμα κι αν τα χέρια σας είναι στο τιμόνι, βρίσκεστε ακριβώς στο όριο ταχύτητας και το αυτοκίνητό σας βρίσκεται στην ιδανική θέση μεταξύ των λευκών γραμμών, ο φόβος υπάρχει μέσα σας καθώς περνάτε μπροστά από αστυνομικούς. Έχω αφήσει τη σωστή απόσταση μεταξύ εμού και του αυτοκινήτου μπροστά μου; Είμαι εντός του ορίου ταχύτητας;
Αυτά τα ερωτήματα συρρέουν στο μυαλό σας όταν εντοπίσετε έναν αστυνομικό, χωρίς να έχει σημασία πόσο καλός οδηγός είστε!
Η αποστολή των αστυνομικών είναι να προστατεύουν και να εξυπηρετούν τους πολίτες. Αυτοί οι γενναίοι άνθρωποι διακινδυνεύουν τη ζωή τους κάθε μέρα, έτσι ώστε οι οικογένειες μας να μπορούν να κοιμούνται με ασφάλεια.
Την επόμενη φορά που ένας «άνδρας ή γυναίκα στα μπλε» περνάει μπροστά σας, δώστε του ένα χαμόγελο και πείτε του ένα ευχαριστώ! Η Brittany Wallace, ήταν μια γυναίκα που βρέθηκε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Καθώς οδηγούσε μέσα στην πόλη, παρατήρησε έναν αστυνομικό να σταματάει το αμάξι του με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Αβέβαιο το τι επρόκειτο να συμβεί, άρπαξε την κάμερα της και άρχισε να τραβάει.
Η κάμερά της κατάγραψε μια όμορφη ανθρώπινη πράξη ενός αστυνομικού γεμάτη καλοσύνη. Εξήγησε στη σελίδα της στο Facebook, ότι υπήρχε ένας κύριος που έχει δυσκολίες με την μηχανοκίνητη αναπηρική καρέκλα του μέσα στην αφόρητη ζέστη της ημέρας. Τότε, ένας αστυνομικός τον εντόπισε, στάθμευσε το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου και βοήθησε τον άνθρωπο να περάσει με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά του δρόμου. googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1478006445464-0'); });
Ήταν μια όμορφη και συγκινητική στιγμή που η Brittany δεν θα ξεχάσετε ποτέ!
Αναφέρει: «Οι άνθρωποι, μπορεί να μην θυμούνται πράξεις, αλλά σίγουρα δεν ξεχνούν συναισθήματα που βίωσαν. Περισσότερο από ποτέ, τυχαίες πράξεις καλοσύνης είναι τόσο πολύ σημαντικές και αυτός ο αστυνομικός κάνει τους ανθρώπους στην κοινότητά του να αισθάνονται ασφαλείς και χαρούμενοι. Αυτός ο αστυνομικός κάνει τη διαφορά!».
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μια άλλη ιστορία καλοσύνης. Αν όλοι κρίνουμε λιγότερο τον συνάνθρωπό μας και τον προσεγγίζουμε περισσότερο, και αν επικεντρωθούμε λιγότερο στις διαφορές μας και περισσότερο σε αυτά που μας ενώνουν, ο κόσμος μας θα γινόταν πιο φιλικός και πιο ειρηνικός!

loading...