Ο ΛΙΑΓΚΑΣ, ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ, Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ !!

Ο ΛΙΑΓΚΑΣ, ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ, Η ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ !!

Πληροφορίες από ανθρώπους που βρίσκονται στην πλευρά του Λιάγκα αναφέρουν, πως η βασική αιτία του χωρισμού τους είναι η φιλοδοξία της Φαίης Σκορδά που δεν ήθελε τον Γιώργο δίπλα της
να την καπελώνει και που έγινε έξαλλη όταν δεν της έδωσαν να παρουσιάσει το Dancing, ενώ στον Γιώργο έδωσαν να παρουσιάσει σόου.

Βέβαια κάνουν λόγο και για τη μαμά της Φαίης Σκορδά, που ήδη έχει μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να στηρίξει την κόρη της στις δύσκολες στιγμές που περνά.

Πάντως η καλιαρνοσύνη είχε ξεκινήσει απ’ το καλοκαίρι, όταν ο Λιάγκας είχε ξεσπάσει ραδιοφωνικά που ούτε οι συνεργάτες του δεν τον είχαν ξαναδεί έτσι: «Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Μας διασύρουν συνεχώς χωρίς αιτία, απλά και μόνο επειδή δεν έχουν τίποτα να γράψουν. Πριν μερικές μέρες ένα περιοδικό του …, έγραψε ότι χωρίζω με τη Φαίη!

Με ρώτησε και ο βενζινάς, «διάβασα ότι χωρίζετε, ισχύει;». Άρχισε λοιπόν να λέγεται και να διαδίδεται ότι χωρίζουμε. Για να σταματήσει λοιπόν η μ@λ@κ@@, δεν χωρίζουμε! Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος κάθεται και γράφει ό,τι του ‘ρχεται στο τσερβέλο!», είχε πει σε έντονο τόνο χρησιμοποιώντας τον ραδιοφωνικό αέρα για να μιλήσει για τα προσωπικά του.

Η ψυχολογική πίεση μεσ’ το καλοκαίρι ήταν και για την Φαίη τεράστια, μιας και άκουγε συνέχεια για το δήθεν χωρισμό της. Κάποια στιγμή ξέσπασε σε κλάματα.

Την καλοκαιρινή ευτυχία ακολούθησε ο Φθινοπωρινός χωρισμός, μετά ήρθε ο χειμωνιάτικος διασυρμός στα δικαστήρια και έπεται η συνέχεια…..

Πως ένας γάμος καταλήγει στα δικαστήρια; Ο Γιώργος Λιάγκας και η αγωγή του κατά χρηματιστηριακής εταιρίας.

Τα είχε πει η μαμά της Φαίης αλλά κανείς δεν την άκουσε την άγια γυναίκα. Κανείς. « Αχ στα ‘λεγα εγώ»!!!

Η μαμά Σκορδά λέει, άρχισε να σπέρνει την διχόνοια μετά τις αποτυχημένες επενδύσεις τουΛιάγκα και έλεγε μάλιστα στην κόρη της ότι θα πρέπει να είναι πιο προσεχτική και να επανεξετάσει το γάμο της. Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή Solidus και κάποιος ακόμα είχαν πάρει από τον Λιάγκα 300.000 ευρώ για να του τα επενδύσουν σε ομόλογα του Γερμανικού Δημοσίου.

(Ο Λιάγκας στηρίζει το Γερμανικό δημόσιο). Τελικά λένε ότι ήταν μούφα η δουλειά… και τώρα τρέχει στα δικαστήρια. Ε… βρε Γιώργο μου δεν στο πε η μάνα σου; «Τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξιους κ@λους» nikosonline.gr
loading...