Τραγουδίστρια που έκανε καριέρα στην Ελλάδα, κάνει έρανο για να μεγαλώσει το παιδί της

51dfd0dcf035e7c17fe7ded3077d0fd3_xl
Σε άσχημη κατάσταση όχι μόνο ψυχολογική αλλά και οικονομική βρίσκεται η Αννέτ Αρτάνι, λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από τον σύντροφό της Ολιβέρα Τζιοβάνι.

Η Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια την οποία γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story», δεν έχει λεφτά να μεγαλώσει τον μονάκριβο γιο της και κάνει έρανο μέσω διαδικτύου προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα.

Η Αννέτ με ένα μακροσκελές κείμενο ζητάει από τις μητέρες που είναι χωρισμένες και μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους να την βοηθήσουν να συγκεντρώσει τα βασικά.
annet-498x5029378
Η τραγουδίστρια κατάφερε να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές των διαδικτυακών της φίλων και συγκέντρωσε πάνω από 6.000 δολάρια.

Διαβάστε το κείμενό της με τίτλο «Παλεύοντας για τον γιο μου»:

«Είμαι μητέρα που πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη (και είμαι ακόμα σε θεραπεία) και που εγκαταλείφθηκα κατά τη διάρκεια της χειρότερης στιγμής στην αρχή της ζωής του γιου μου, γεγονός που με πλήγωσε. Μέσα από αυτό, κατάφερα να μεγαλώσω αυτό το απίστευτο μικρό αγοράκι. Και τώρα πρέπει να τον προστατεύσω. Παλεύω για αυτό το μοναδικό παιδί που μεγαλώνω μόνη μου όλο αυτόν τον καιρό χωρίς καμία υποστήριξη για πολλούς μήνες, και πολύ λίγα έσοδα λόγω του ότι έπρεπε να μείνω σπίτι για να τον μεγαλώσω (δουλεύω part time) συν του ότι ξόδεψα πολλά χρήματα για τα δικαστήρια μέχρι σήμερα που με εξουθένωσαν οικονομικά.

Έχω δώσει τη ζωή μου για αυτό το παιδί και θα συνεχίσω να το κάνω αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό μόνη μου.

Δεν σας ξέρω και δεν με ξέρετε. Αλλά αν είστε μητέρες που έχουν περάσει ό,τι και εγώ, και προσπαθείτε να παρέχετε ασφάλεια στο παιδί σας, και μπορείτε να με καταλάβετε, σας ζητώ της βοήθειά σας.

Ο γιος μου είναι τα πάντα μου και έχω δεχτεί πολύ σοβαρά πλήγματα μέχρι τώρα. Παλεύω για όλες τις μητέρες που εγκαταλείφθηκαν όταν χρειάζονταν βοήθεια, για όλες εκείνες τις μητέρες που αντιμετώπισαν επιλόχεια κατάθλιψη και δεν είχαν καμία ψυχολογική υποστήριξη όταν την είχαν ανάγκη. Αυτός είναι ο αγώνας μου και σας ζητώ να με βοηθήσετε.

Σας ευχαριστώ ταπεινά»…

Πηγή: star.gr
loading...