Τι σημαίνει όταν βλέπεις στον ύπνο σου πως κάνεις Σex

Tα όνειρα είναι το αποτέλεσμα όσων συμβαίνουν στο υποσυνείδητό μας, στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν με όσα συμβαίνουν στη ζωή μας σε πραγματικό χρόνο.
Ονειρεύτηκες το βράδυ ότι έκανες σεξ; Ήταν με κάποιον άλλο από τον σύντροφό σου; Ήταν περίεργο; Ντροπιαστικό; Αηδιαστικό; Ή, μήπως, ήταν το καλύτερο σεξ που είχες ποτέ;
 Θα μπορούσε να είναι το οποιοδήποτε απ’ όλα αυτά. Εξάλλου, τα όνειρα είναι το αποτέλεσμα όσων συμβαίνουν στο υποσυνείδητό μας, στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν με όσα συμβαίνουν στη ζωή μας σε πραγματικό χρόνο.
Τα όνειρα που περιέχουν σεξ είναι τα πιο ενδιαφέροντα προς αποκρυπτογράφηση και αντιπροσωπεύουν τις πιο προσωπικές αποκαλύψεις της εξέλιξης του καθενός. Πρέπει, λοιπόν, να κατανοήσεις κάποια πράγματα σχετικά με τα όνειρα που αφορούν στο σεξ.
Για παράδειγμα, αν ονειρευτείς ότι κάνεις σεξ και φτάσεις σε οργασμό, μπορεί απλώς να πρόκειται για μια καθόλα φυσική λειτουργία του οργανισμού, που απελευθερώνει ένα τμήμα της συσσωρευμένης του ενέργειας. Δες το σαν το ξεκίνημα μιας νέας ημέρας…
Πρέπει να εμπεδώσεις ότι ο κάθε χαρακτήρας που βλέπεις στα όνειρά σου αντικατοπτρίζει μια δική πλευρά, όσο αρεστή ή δυσάρεστη και αν σου είναι. Έτσι, ο κάθε τύπος που μπορεί να κάνεις σεξ στον ύπνο σου, είναι εκεί για να σου δείξει μια πλευρά του εαυτού σου που είτε αγνοείς, είτε γνωρίζεις πολύ καλά, είτε προσπαθείς πολύ να αποφύγεις.
Ως εκ τούτου, όταν βλέπεις ότι κάνεις σεξ με κάποιον (είτε τον ξέρεις είτε όχι), λαμβάνεις ένα μήνυμα από το υποσυνείδητό σου ότι δεν χρειάζεται άλλο να παραγκωνίζεις αυτή την εκδοχή του εαυτού σου (δηλαδή, όσα πρεσβεύει ο τύπος με τον οποίο κάνεις σεξ), αλλά να την εντάξεις και αυτή στην καθημερινότητά σου, καθώς είναι εσύ.
Όσο πιο πολύ βλέπεις ότι κάνεις σεξ στον ύπνο σου και μάλιστα με διαφορετικούς συντρόφους κάθε φορά, τόσο σημαίνει ότι υπάρχουν στοιχεία του εαυτού σου που επιμένεις να απωθείς και τα οποία, στο δεδομένο όνειρο, αντιπροσωπεύουν οι τύποι με τους οποίους σχετίζεσαι.
Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείς από ποιο κομμάτι του «εγώ» σου προσπαθείς μανιωδώς να φύγεις και γιατί;
loading...