ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ αυτός ο οδηγός! Είναι η απόλυτη μετενσάρκωση του… “Mr Bean”! [vid]

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ αυτός ο οδηγός! Είναι η απόλυτη μετενσάρκωση του… “Mr Bean”! [vid]
Έχουμε δει πολύ γλαφυρά τι μπορεί να συμβεί αν είσαι αμελής και αφήσεις το αυτοκίνητο με λυμένο χειρόφρενο σε κατηφόρα.

Όταν όμως, εκτός του ότι είσαι αμελής, δεν έχεις και ψυχραιμία, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν ακόμα χειρότερα.

Μεσημέρι Σαββάτου στην πόλη Yangzhong, ο Κινέζος φίλος μας, ονόματι Zhang, συνάντησε ένα γνωστό του στο δρόμο. Σταμάτησε το αυτοκίνητό του,
ένα Geely, στην άκρη του δρόμου και βγήκε έξω για κουβεντούλα. Ξέχασε όμως να δέσει το χειρόφρενο και το Geely άρχισε να κυλάει σιγά-σιγά προς τα πίσω. Ο Zhang το είδε εγκαίρως, έτρεξε και πρόλαβε να μπει μέσα, αλλά αντί να σώσει την κατάσταση, τα έκανε θάλασσα.

Φαίνεται πως είχε αφήσει τη μηχανή να δουλεύει και, μέσα στον πανικό του, αντί να πατήσει το φρένο, σκέφτηκε να βάλει πρώτη, να γκαζώσει και να φύγει προς τα εμπρός. Αντί για την πρώτη όμως φαίνεται πως έβαλε την όπισθεν, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να επιταχύνει προς τα πίσω, να χτυπήσει ένα διερχόμενο μηχανάκι και να πέσει στο ποτάμι! googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1478006445464-0'); });

Ευτυχώς, ο οδηγός του (ηλεκτρικού, όπως αναφέρεται) μοτοποδηλάτου δεν τραυματίστηκε. Ο γκαφατζής Zhang όμως, το λιγότερο θα έγινε μούσκεμα – και θα έχει να πληρώσει κι ένα σκασμό λεφτά για να στεγνώσει και να επισκευάσει το Geely του.

Φανταστείτε και πώς θα ένιωσε ο φίλος του με το MINI, που παρακολούθησε όλη τη σκηνή χωρίς να μπορεί να επέμβει. «Ρε φίλε», θα είπε μέσα του, «αφού δεν το ’χεις, δεν παρατάς καλύτερα το τιμόνι;»
loading...