Αποκαλύψεις: Ποιος είναι ο λόγος που o Michael Jackson χώρισε τη Madonna

Αποκαλύψεις: Ποιος είναι ο λόγος που o Michael Jackson χώρισε τη Madonna

Ένα σχόλιο της Madonna για την εμφάνιση του Michael Jackson ήταν αρκετό για να τον βγάλει έξω από τα ρούχα του και να της δώσει τα παπούτσια στο χέρι.
Σύμφωνα με φίλη της οικογένειας Jackson, ο τραγουδιστής έγινε έξαλλος και όταν η βασίλισσα της pop τόλμησε να ασκήσει κριτική στην εμφάνιση του, σε τηλεοπτική εκπομπή ζητώντας του να κόψει τα μαλλιά του..
«Ο λόγος που η σχέση τους δεν συνεχίστηκε ήταν γιατί σε συνέντευξή της στην τηλεόραση η Madonna είπε on camera ότι θα ήθελε ένα καινούργιο look για τον Jackson και συγκεκριμένα θα ήθελε αυτός να αποχωριστεί τις μπούκλες του» αποκάλυψε η Flo Anthony.
Ενώ αποκάλυψε ακόμα, πως ο ίδιος ο βασιλιάς της pop του είχε εκμυστηρευτεί ότι η Madonna είχε περάσει μόνο μια νύχτα μαζί του στη Neverland και του είχε ξεκόψει από την αρχή ότι δεν θα πήγαινε ποτέ μαζί του στη Disneyland, που ήταν το αγαπημένο του μέρος.
Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται λίγο μετά την εξομολόγηση της τραγουδίστριας στην εκπομπή του James Corden ότι εκείνη είχε κάνει το πρώτο βήμα για να προσεγγίσει τον τραγουδιστή και τον είχε φιλήσει με γλώσσα στο στόμα.
«Ήταν λίγο ντροπαλός, αλλά μετά αποδείχθηκε πρόθυμος συνεργός. Τον χαλάρωσα με ένα ποτήρι κρασί που έκανε θαύματα», εξομολογήθηκε στην εκπομπή η Madonna.
loading...