Είναι η Σκορδά η πιο seχυ ζωντοχήρα σήμερα;


«Super-mini, μπoύστο και γάμπες φόρα παρτίδα»


Πραγματική «βόμβα» στην απελπιστικά αδιάφορη, ρηχή και μίζερη ελληνική σόουμπιζ αποτέλεσε η είδηση του χωρισμού της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, κυρίως γιατί το ζευγάρι απασχολούσε σε καθημερινή βάση το τηλεοπτικό κοινό, τα περιοδικά, τα media γενικότερα. Η Φαίη και ο Γιώργος, επιπλέον, είχαν καταφέρει τα τελευταία 2-3 χρόνια να φτιάξουν μια πολύ καλή εικόνα, προσεγγίζοντας κυρίως με τα καυστικά σχόλια και το χιούμορ το γυναικείο κοινό μιας κάποιας -προχωρημένης λίγο- ηλικίας…
Γράφει ο JOHN AGELO-tamtam.news
Από την άλλη, η Φαίη, από το 2010 και μετά, από την εποχή που γνώρισε και παντρεύτηκε τον παρουσιαστή-δημοσιογράφο, υπέστη μια απίστευτη μετάλλαξη προς το πολύ καλύτερο, αποτινάζοντας από πάνω της την «Πούλια και τον Αυγερινό» που έφερε κατεβαίνοντας από τη Θεσσαλονίκη. Ένα εξαιρετικό κείμενο για τη μεταμόρφωση της Φαίης βρήκαμε στο site like.philenews.com από την Κωνσταντίνα Γεωργίου, που περιγράφει πολύ παραστατικά την «νέα» Σκορδά.
faiskorda7
«Super-mini φορέματα, μπούστο και γάμπες φόρα παρτίδα, έντονα prints, λαμέ, sequins, γουναρικά. Η «Πούλια και ο Αυγερινός» στο κορμί της Φαίη, της παρουσιάστριας που κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη για να κάνει καριέρα στην Αθήνα. Όσο για το μαλλί; Ξανθό -πιο πολύ πεθαίνεις- με extensions και μπούκλες. Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως η «χαρά του fashion police», σπούδασε κριτικός τέχνης. Το μακιγιάζ, ασορτί. Βαρύ και ασήκωτο, που την έκανε να δείχνει πολύ μεγαλύτερη απ’ την ηλικία της.
Μέχρι που στη ζωή της μπήκε ο Γιώργος Λιάγκας -ο οποίος μαγνητίστηκε απ’ το στιλ «η Άρτα με τα Γιάννενα»- και η μεταγραφή στο Mega. Το 2010 ήταν η χρονιά των αλλαγών. Παντρεύτηκε, άλλαξε επαγγελματική στέγη, και μαζί ντύσιμο και μαλλί. Το Mega ήθελε την παρουσιάστρια του πρωϊνάδικού του να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, η φιλενάδα των νοικοκυρών, αλλά συνάμα να αποπνέει φινέτσα και κομψότητα. Η απόχρωση των μαλλιών της άρχισε να γλυκαίνει, ενώ οι μπούκλες στάλθηκαν στο «πυρ το εξώτερον» και τη θέση τους πήραν πιο vague (retro waves) χτενίσματα. Οι εμφανίσεις της, τη μια ήταν πετυχημένες και την άλλη όχι. Ωστόσο, η Φαίη βρισκόταν σε καλό δρόμο.
faiskorda6
Τρία χρόνια μετά, ήρθε η «θορυβώδης» μετακόμιση στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου -που έχει διδακτορικό στο να «φτιάχνει» παρουσιάστριες (βλέπε Ελένη Μενεγάκη, Μαρία Μπεκατώρου)- τροχοδρόμησε την -ολική- μεταμόρφωσή της. Κανείς δεν ξέρει ποιος στιλίστας πρέπει να πάρει τα εύσημα, που ανέλαβε τη δύσκολη αποστολή, να ξεσκαρτάρει την γκαρνταρόμπα της Φαίη.
faiskorda5
Τα κιτς κομμάτια διαδέχτηκαν κλασικά σύνολα, skinny παντελόνια, bohemian φορέματα και κομψές γόβες. Μοναδικό κοινό γνώρισμα με το παρελθόν, ότι δεν παραλείπει να επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία τα καλλίγραμμα πόδια της. Πλέον, όμως, εφαρμόζει πιστά τον κανόνα «less is more». Στην καθημερινότητά της βάφεται ελαφρώς, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά της, ενώ ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Οι φήμες θέλουν να την έχει αγγίξει το μαγικό νυστέρι χειρουργού, με την ίδια να το αρνείται κατηγορηματικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Φαίη μπορεί να κοκορεύεται πως είναι μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της ελληνικής showbiz, όσο κι αν τη στοιχειώνει -το όχι και τόσο-μακρινό παρελθόν της!».
Η Φαίη Σκορδά χωρίς αμφιβολία διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ και η ίδια -ευτυχώς για εμάς- το ξέρει και το επιδεικνύει όσο μπορεί περισσότερο. Χωρίς ακρότητες και υπερβολές, έχει καταφέρει να περάσει προς το κοινό την εικόνα μιας σύγχρονης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, που ξέρει -πλέον- να ντύνεται σωστά, να τρέφεται όπως πρέπει, να γυμνάζεται και να μαγνητίζει τα βλέματα. Είναι βέβαια κάποιες στιγμές που κάτι της ξεφεύγει (όπως εκείνα τα απίστευτα λαμέ μαγιό) αλλά γρήγορα επανορθώνει.
Η Φαίη είναι πλέον ελεύθερη. Αν και δύσκολα θα απασχολήσει σύντομα τα media με κάποιο της φλερτ (είναι πολύ νωρίς), το μέλλον ανοίγεται λαμπρό μπροστά της… (ευτυχώς για εμάς!).
Γιορτάζοντας την ελευθερία της, επιλέξαμε κάποιες από τις πιο sexy εικόνες της, τις λιγότερο στημένες και σας τις παραθέτουμε. Έτσι, για να ονειρευτείτε μαζί μας:
skorda-fay-1
skorda-fay-2
skorda-fay-3
skorda-fay-4
skorda-fay-5
skorda-fay-6
skorda-fay-7
skorda-fay-8
skorda-fay-9
skorda-fay-10
skorda-fay-11
skorda-fay-12
skorda-fay-13
skorda-fay-14
skorda-fay-15
skorda-fay-16
skorda-fay-17
skorda-fay-18
skorda-fay-19
skorda-fay-20
skorda-fay-21
skorda-fay-22
skorda-fay-23
skorda-fay-24
skorda-fay-25
skorda-fay-26
skorda-fay-27
skorda-fay-28
skorda-fay-29
Skorda-fay-2
Skorda-fay-1
fay-skorda-people-14-2
loading...