Ο Ουγγαρέζος στην Κίνα με τον William Dafoe και τον Matt Damon!

463082-ougga-kina-1.jpg
Αυτό κι αν ήταν early Christmas gift για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Όχι μόνο ταξίδεψε στην Κίνα αλλά γνώρισε και μίλησε με τον William Dafoe και τον Matt Damon!

Κι αφού ξεπρασινίσαμε από τη ζήλια είπαμε να μάθουμε πως βρέθηκε εκεί και τι έκανε σε ένα ταξίδι που σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο και που το βίντεο υλικό του θα δείτε εντός των επόμενων ημερών στο Πρωινό Σου Κου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συμπαρουσιαστής του Πρωινού, προσκλήθηκε από την κινηματογραφική UIP να βρεθεί στην Κίνα για το press event της νέας ταινίας των δύο stars “Great Wall”, δηλαδή ούτε λίγο, ούτε πολύ το Σινικό Τείχος που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στισ 29 Δεκεμβρίου. Δημοσιογράφοι, καλεσμένοι από ολόκληρο τον κόσμο είχαν την τύχη να πετάξουν πρις την Κίνα και να απολαύσουν την μαγεία του Πεκίνου αλλά και την μοναδική εμπειρία του να περπατάς στο Σινικό τείχος αλλά και να συναντήσουν από κοντά τους διάσημους πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη Ζανγκ Γιμού.

Παράλληλα βρήκε τον χρόνο να επισκεφθεί και το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο στο Πεκίνο, το θρυλικό Αργώ, που λειτουργεί εκεί από το 1978. Αν και ως διαδικασία ήταν ιδιαίτερα κουραστική αφού ουσιαστικά πήγε και γύρισε από την άλλη άκρη του κόσμου μέσα σε λίγες μέρες σίγουρα είναι μαι επειρία που δε θα ξεχάσει ποτέ.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr
loading...