ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ!

εκτακτη ειδηση
Αυτή είναι η βρώμικη αριστερά….

Κάθε μέρα και μια αποκάλυψη από τα πολιτικά λαμόγια που που βουλιάξαν την χώρα….


Να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά, ήδη από τον Ιούνιο του 2014,

είχε αποφασίσει ο Σόιμπλε. Την αποκάλυψε αυτή έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «Η αρπαγή της Ευρώπης».
Συγκεκριμένα όπως τόνισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, σε συνομιλία που είχε με τον Γερμανό ομόλογό του, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε του εκμυστηρεύτηκε πως είχε αποφασίσει από τον Ιούνιου του 2014 να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά. «Το 3ο μνημόνιο το σχεδίαζαν από το 2013-14. Ο κ. Σόιμπλε από τον Ιούνιο του ‘14 αποφάσισε ότι ο Σαμαράς δεν του κάνει πλέον. Τον ρώτησα «Βόλφγκανγκ πες μου πότε αποφάσισες να ρίξετε τον Σαμαρά;». Και μου λέει τον Ιούνιο του ‘14» επεσήμανε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Νομίζετε ότι ο Σόιμπλε νοιάζεται για την Ελλάδα; Εμείς είμαστε μία παράπλευρη απώλεια σε έναν πόλεμο μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας», είπε ο κ. Βαρουφάκης, ενώ συμπλήρωσε πως ο στόχος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών είναι ο έλεγχος του εθνικού προϋπολογισμού της Γαλλίας.
υλιάξαν την χώρα….
http://www.makeleio.gr/%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5-%CE%BF/
loading...