Οι κανόνες του πρώτου ραντεβού ώστε να είναι τέλειο!

Οι κανόνες του πρώτου ραντεβού ώστε να είναι τέλειο!


Όλοι έχουμε άγχος πριν το πρώτο ραντεβού με κάποιον/κάποια, οπότε είναι πολύ λογικό να κάνουμε λάθη που, με μαθηματική ακρίβεια, αποκλείουν την πιθανότητα ενός δεύτερου ραντεβού.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα επιτυχημένο ραντεβού

Το πιο βασικό από όλα είναι το να είσαστε ο εαυτός σας. Πολλές φορές λόγω του άγχους παρουσιάζουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε για να εντυπωσιάσουμε. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είμαστε διαφορετικές διότι στην πορεία θα δει ένα άλλο πρόσωπο.

2. Μην φτάσετε πολύ αργά ο/η συνοδός είναι αρκετά αγχωμένος, μην παρατείνετε την αγωνία του.

3. Μην ντυθείτε υπερβολικά δηλαδή μην φορέσετε την τουαλέτα σας!! Βρείτε μια μέση λύση. Ούτε εντελώς άβαφτες ούτε και πάρα πολύ φτιαγμένες.

4. Μη μιλάτε ασταμάτητα. Δώστε στο άτομο που σας συνοδεύει την ευκαιρία να πει κι αυτό καμιά κουβέντα. Σκοπός είναι να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο.

5. Μην σηκώνεστε από το τραπέζι συνέχεια για να απαντήσετε στο κινητό. Είναι αγενές και δίνετε την εντύπωση ότι είστε δεσμευμένη και πρέπει να δώσετε αναφορά.

6. Μην κοιτάζετε άλλους ανθρώπους.

7. Να μην προχωρήσετε πάρα πολύ. Δηλαδή δεν είναι σωστό από το πρώτο ραντεβού να πέσετε στο κρεβάτι. Να είσαστε λίγο συγκρατημένες.

8. Μην τσακωθείτε μαζί του για το λογαριασμό. Δεν είναι φίλος σας. Όταν έρθει εκείνη η ώρα, μην πεταχτείτε σαν τον «μπάρμπα Γιάννη» κι αρχίσετε τα »σε παρακαλώ, αυτά είναι δικά μου» και »άστα την επόμενη φορά εσύ». Κάντε την κίνηση χωρίς να πείτε κάτι και στη συνέχεια πείτε ένα απλό» ευχαριστώ πολύ».
loading...