Κρυφές κάμερες κατέγραφαν ημίγυμνες πελάτισσες σε ινστιτούτο αισθητικής

Κρυφές κάμερες κατέγραφαν ημίγυμνες πελάτισσες σε ινστιτούτο αισθητικής
Ειδική ομάδα (καμουφλαρισμένων) αστυνομικών έθεσε υπό στενή παρακολούθηση ένα ινστιτούτο ομορφιάς σε περιοχή της Αττικής, μετά τις σοβαρές καταγγελίες ότι κρυφές κάμερες σε συγκεκριμένους χώρους «ζουμάρουν» στις ημίγυμνες πελάτισσες την ώρα που κάνουν, μεταξύ άλλων, αποτρίχωση!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά τα τελευταία 24ωρα τις καταγγελίες
γυναικών, οι οποίες φέρεται ότι ενημερώθηκαν από γνωστούς τους πως φιγουράρουν σε σελίδες του διαδικτύου! Ολα τέθηκαν υπόψη της αρμόδιας υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και οι ενδείξεις που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί συνηγορούσαν στο γεγονός της παράνομης καταγραφής πελατισσών του συγκεκριμένου κέντρου αισθητικής.

Αμέσως συστάθηκε ειδική ομάδα ανδρών και γυναικών, οι οποίοι έθεσαν υπό παρακολούθηση το ινστιτούτο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αρχικά οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι περιμετρικά του κτιρίου υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, οι οποίες όμως ήταν νόμιμα τοποθετημένες. Επειτα φέρεται ότι σχεδιάστηκε μυστική επιχείρηση, αυτή τη φορά με ζευγάρια αστυνομικών, που εμφανίστηκαν ως πελάτες. Συνολικά 12 αστυνομικοί πήραν μέρος στην επιχείρηση, ενώ στη ρεσεψιόν παρουσιάστηκαν δύο ζευγάρια ως ενδιαφερόμενοι -αρχικά- για να κάνουν αυτοψία στον χώρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο άνδρες είπαν στην υπάλληλο ότι θέλουν να κάνουν δώρο εν όψει των εορτών στις «συζύγους» τους ένα πλήρες σετ περιποίησης, το οποίο περιλαμβάνει και αποτρίχωση.

Η παγίδα

Οι δύο κυρίες συναντήθηκαν με την αισθητικό, ενώ οι συνοδοί τους κάθισαν στον προθάλαμο περιεργαζόμενοι διακριτικά τον χώρο, προκειμένου να εντοπίσει το έμπειρο μάτι τους τυχόν κρυφές κάμερες. Οταν πια τελείωσε το ραντεβού, οι αστυνομικοί -προφανώς, υποψιασμένοι ότι κάτι περίεργο συμβαίνει- αποφάσισαν να συνεχιστεί η έρευνα στα ενδότερα του συγκεκριμένου κέντρου. Προχθές, αφού τα δύο ζευγάρια είχαν συμφωνήσει στην τιμή με τους υπευθύνους, επισκέφτηκαν ξανά το ινστιτούτο, προκειμένου οι δύο «πελάτισσες» να δεχτούν τη φροντίδα των αισθητικών. Την ίδια στιγμή έξω από το κτίριο είχαν ακροβολιστεί αστυνομικοί έτοιμοι να επέμβουν μόλις λάβουν σήμα από τους συναδέλφους τους, που ήταν στο εσωτερικό. Οι αστυνομικίνες, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισαν στον χώρο τις κρυφές κάμερες και ειδοποίησαν την υπόλοιπη ομάδα. Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας σε όλα τα δωμάτια, φέρεται ότι κατασχέθηκαν κάμερες και τα καταγραφικά τους, που δεν ήταν σε εμφανή (για τους πελάτες) σημεία.

Η ΕΛ.ΑΣ. «τρέχει» πλέον την έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος κρύβεται πίσω από το «Big Brother» στο ινστιτούτο και -κυρίως- εάν, με ποιο τρόπο και γιατί οι... αποκαλυπτικές εικόνες, που ελήφθησαν εν αγνοία των γυναικών, έχουν διαρρεύσει στον κυβερνοχώρο.

Οσο για τους υπευθύνους λειτουργίας του κέντρου αισθητικής, προσήχθησαν κι έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία και, ανάλογα με την εξέλιξη των ερευνών, θα σχηματιστεί σχετική δικογραφία.
loading...