Μαύρες γιορτές για τη Μενεγάκη! Οι γιατροί την προετοιμάζουν για χειρουργείο

f67b37193fa97fa9e9ec985583ab14ee
Ήταν ένας από τους τακτικούς ελέγχους στους οποίους υποβάλλεται η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι εξαιρετικά συνεπής σε ότι αφορά την υγεία της. Ένας έλεγχος που επιβάλλεται έτσι και αλλιώς, πόσω μάλλον, όταν μια γυναίκα έχει υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση αυξομείωσης του μεγέθους του στήθους της, κάτι που όπως αναφέρει το ciao, έχει κάνει και η παρουσιάστρια. Κατά τη διάρκεια ωστόσο, αυτής της εξέτασης, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ του περιοδικού ciao, οι γιατροί διαπίστωσαν κάποια ανησυχητικά πράγματα, τα οποία δεν αποκλείεται να την οδηγήσουν στο χειρουργικό κρεβάτι.

Όπως αποκαλύπτουν πηγές που βρίσκονται κοντά στη Μενεγάκη , το ιατρικό team που την παρακολουθεί, της εξήγησε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των ενθεμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο στήθος της, κάτι που αποτελεί έτσι και αλλιώς στάνταρ τακτική όταν παρέλθει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την αρχική επέμβαση. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ciao, οι γιατροί της συνέστησαν να προβεί άμεσα στην αντικατάσταση, κάτι που σημαίνει ότι αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και μέσα στην περίοδο των εορτών.

Η Ελένη αν και αρχικά ζήτησε από τους γιατρούς να αναβάλλει τη διαδικασία για το επόμενο διάστημα, που θα έχει χρόνο, φαίνεται όμως ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Γι΄αυτό και ο Ματέο της είπε να ακολουθήσει κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών της. Έτσι η Ελένη μέσα στις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί ξανά το νοσοκομείο και να μάθει να η επέμβαση θα γίνει μέσα στις γιορτές ή όχι.

Πηγή: περιοδικό ciao
loading...